Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
bár nem helyeslem, hogy két évig ülnek egy hibán, a hivatalos blogban le lett írva, hogy annyira csekély volt a hiba kihasználása (kvázi nulla),
Hát vannak még most is olyan hibák amik a mai napig nincsennek kijavítva a Vista -ban. Ráadásul azért elég problémás ha beüt. Pölö a minap futottam bele hogy a Vista úgy gondolta az Update Szolgáltathás egyik szervizére nincs többé szűksége és törölte. MS Szupport: Installáljam ujjra a win -t. Hát THX b.....g.
Ahogy láttam nem voltam egyedül a bajommal rengetegen belefutottak ebbe és ez a kezdetek óta fennál, de leginkább nem foglalkoznak vele. Értem én hogy mondjuk 1-2% -os előfordulása van de annak az 1-2% -nak magyarázhatod hogy így biztonság megy úgy frissítés. Arról nem beszélve h arra sem találtam megnyugtatólag semit hogy egy másik telepítés esetében ez nem fog megismétlődni. Illetve ez az XP -ket is érintette, azzal a különbséggel hogy egy XP -t ettől még weben keresztül lehetett ápgrédelni, a Vista -t már nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- PNY Quadro P600
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest