Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu: Azt írják több helyen, hogy a dx12 növelni fogja az xbox one teljesítményét is. Ezt ki tudnád fejteni, hogyan? Én úgy tudtam hogy a one-on, mint ahogy a ps4-en is, nagyon alacsony szintű api van a hardver elérésre, majdhogynem közvetlen (sőt ha jól tudom támogatja is a közvetlen elérést). Na most a dx12 a leírtak alapján egy fokkal magasabb szintű absztrakciót nyújt, tehát kevésbé közvetlen hardverelérést. Hogy lesz akkor gyorsabb és jobban kihasznált az xbox one, hogy innentől fogva már bírni fogják az 1080-at? nekem kissé ez ellentmondás, de biztos valahol rossz információm van a témáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest