- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #161 üzenetére
Papíron gyorsabb a procid (az enyém i5 3550), a vga-m nem húzott (R9 280x, 1000/1500) még is kevesebb nálad az fps.. :S
Nálam ATI utolsó whql driverrel Thief minden maxon (igen, 16x AF)
min: 41.5
max: 76.2
átlag: 59.0Majd ha lesz nem betas Mantle driver, megnézem azzal is.
-
törölt tag
válasz
Menthirist #168 üzenetére
Ez rendben is van,ennek ellenére nem értem hogy nálam ( hasonló AMD alapú konfiggal ) kicsit jobb DVGA val miért nem látszik az általad leírt előnyökből semmi?
-
törölt tag
válasz
Menthirist #166 üzenetére
Érdekes,rápillantottam a konfigodra és nem értem ezt az előrelépést Mantle alatt ( pedig az én hw elemeim se rosszabbak a tiédnél ) Biztos user error lehet a részemről
-
haddent
addikt
válasz
Menthirist #163 üzenetére
Semmi meglepő nincs ezen. AMD proci sok maggal sok szállal, HD7950 és mantle. Még jobb lenne valszeg ha a proci helyett 1 Kaveri csücsülne ott.
-
dergander
addikt
válasz
Menthirist #161 üzenetére
Milyen beállításokkal nyomod hogy ennyi lett?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Menthirist #47 üzenetére
Csak a swizzle copy-t. Az ESRAM az ment, de itt azért van egy koncepció, ahol ez a kettő összefügg. Mivel az MS nagy megatextúrázni akar, ahhoz kellenek a swizzle copy motorok is, főleg a JPEG dekóderes verzió. Tehát a next-gen fejlesztési koncepció az Xbox One játékokba a megatextúrázás, amihez a hardver nagyon jó. Ettől lesz majd gyorsulás. A mostani kódok a DX12-vel sem fognak igazán gyorsulni, sőt.
Igazából nem is az API gyorsít a konzolon, hanem a hardver eltérő használata. Tehát itt azért van egy kis csúsztatás a marketingben, de ennyi belefér. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Menthirist #42 üzenetére
A D3D11.x számos funkcióját nem tudja használni az Xbox One-nak. Ez persze folyamatosan változik, de valszeg a D3D12 marad hosszútávon és annak a funkciói lesznek D3D11.x szintre fejlesztve. Később ez kiegészülhet speciális eléréssel, így lényegében a D3D12 funkcionalitása ötvöződik a D3D11.x low-level elérésével.
A teljesítmény elsősorban a mostra vonatkozik. Szerintem a Box már idén megkapja az új API-t, mert csak egy hardver, így egyszerű a tesztelés. Azzal kihasználhatók a Swizzle cuccok is, amelyek azért fontos elemei a konzolnak. Innen jöhet pici tempónövelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged