Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azért eggy X3 nem egy hawx szintű arcade játék
az X4-ben meg lesznek olyanok mint hogy a nagyobb hajó vonza a te kisebb hajódat (bár nem fizikai igények miatt tették be, hanem azért hogy nagy űrcsatákban könnyebb legyen irányítani a hajófelszíni támadásokat). szimuláció meg mint mondtam, van benne bőven, csak épp nem a hajó mozgásának fizikai szimulációja az elsődleges, hanem az univerzumé
De amúgy egyetértek, sci-fi környezetben felesleges reális szimulációról beszélni, bár én inkább oknak azt mondanám amit már fentebb is: ha van részecske-pulzár-gravitron sugarad a hajón, akkor igazán lehet egy automata kiegyenlítő rendszer ami magától ellenkormányozza a hajót ráncigáló fizikai hatásokat, hogy egy helyben is tudj maradni ha akarsz egy melletted elszáguldó meteor gravitációs hatása ellenére is -
-
no offense, de számomra a szimulátor megköveteli azt is, hogy benn üljek a pilóta/vezetőfülkében. Emiatt az orbiter ki is esett, a kerbalban talán van (vagy hackelnek) valamennyit. No de itt jön a többi. Lehet hogy más a fizika (bár egy soksok évvel a jövőben játszódó sci-fi játéknál simán lehet feltételezni hogy olyan rendszer legyen az űrhajódban ami kiegyenlíti a gravitációs hatásokat pl, és így gyk. fly-by-wire módon csak azzal kelljen foglalkoznod hogy mit akarsz elérni, és nem azt hogy hogy kell erre reagálnia a hajódnak), ugyanakkor az összetettsége mind világ, mind pedig gazdasági szinten szerintem is a legjobb űrhajó-szimulátorrá (!) avanzsálja a játékot... aztán majd jön a Star Citizen és meglátjuk lesz-e trónfosztás
Szóval lehet hogy fizikai szimuláció szinten nem szimulátor, de a european truck simulator sem végez folyadékszimulációt hogy játszható legyen, mégis inkább szimulátor mint arcade versenyjáték
. Ez is azt szimulálja hogy egy pilóta vagy, aki gazdasági és egyéb döntéseket hoz, miközben felderíti az űr eldugott vidékeit, vagy épp háborúzol, kalózkodsz, stb... ez nekem kimeríti a szimuláció fogalmát
-
válasz
huskydog17 #130 üzenetére
Még pár:
ARMA3
Star Citizen (bár ezt lehet hogy átdobják PS4-re is ha később úgy lesz idejük)
Fortnite
X-Rebirth
Új Amnesia (amiből a Dark Crescent szvsz az egyik legjobb horror játék az elmúlt években)
Új C&C
Elder Scrolls Online
Hawken
Neverwinter
Torment: Tides of Numenera
Path of Exile
SimCity
Rome 2 TW
WildstarTudtommal ezek közül mind PC exclusive (bár lehet hogy 1-2 már azóta nem, de én spec nem bánom, ha jó játék, jelenjen meg minden platformon, örüljön neki mindenki)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest