- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Azért ne kezdjük már meg elmagyarázni, hogy a kamionszimulátor meg minden lófasz AAA kategória."
És ezt ki mondta? Nem azok, csupán azért soroltam fel őket is, mert PC exkluzív címek, mivel a kolléga nem tudta, hogy több olyan stúdió is üzemel napjainkban, melyek kizárólag PC-re fejlesztenek, köztük van az SCS Software is. Az már egy másik dolog, hogy nem AAA címek, bár az ETS elég közel van hozzá, az egyik legjobb (ha nem a legjobb) kamion szimulátor.
"Stratégia játékok oké azok hagyományosan PC terület - viszont brutál gép sem kell hozzájuk."
Erre is van ellenpélda: Company of Heroes 2#125:
Most hogy jön ide a Linux? Nem értem.
Nekem aztán totál mindegy milyen színnel írsz (felőlem aztán írhatod lilával is, nem zavar), csak a moderátorok már nem biztos, hogy így gondolják."Hard Reset egy olcsó, félig-meddig indie játék, semmiképp sem AAA, ha jól látom, nem is lett nagy siker."
Ha nem is AAA, de indie-nek sem nevezném. Ha az ember megnézi, hogy kik alkotják a fejlesztői csapatot és ha az ember játszott ezzel a játékkal, akkor rögtön láthatja, hogy indie címnek túl jó és túl komoly.
Amúgy ez a játék pont egy olyan cím, ami az AAA címeknél valószínűleg jóval alacsonyabb költségvetésből készült, de ennek ellenére sok AAA FPS-t oda-vissza ver minőségben! A grafika és fizika például olyan fejlett, hogy a legtöbb mai AAA cím elbújhat mellette.
Nem tudom mennyire érdekelnek az FPS-ek, de figyelmedbe ajánlanám a hivatalos demo kiadást (mert ők legalább ilyet is csináltak), ami elérhető Steam-en.
Ja és ezt a brutális fizikát még csak nem is DirectX 11-el érték el, mivel a teljesen saját fejlesztésű Road Hog Engine DirectX 9-re épül. A játék megjelenése előtt lehetett olvasni olyan interjúkat a fejlesztőkkel, ahol egyértelműen kimondták, hogy az általuk elképzelt látványvilág elérése érdekében rögtön a projekt elején ki kellett zárniuk az összes konzolt, mert azok képtelenek lennének ilyen látványt előállítani. A PC-exkluzivitás ez alkalommal kamatostul megtérült a játékosok számára, ugyanis brutális minőségű grafika és fizika fogadja a játékost."Shadow Warrior egy 1997-es DOS-os játék, a Duke Nukem 3d Build engine-jével, hagyjukmár."
Ebből látszik, hogy nem olvastad el alaposan, vagy nem értelmezted vagy nem jártál utána annak, amit írtam.
Shadow Warrior-nál a Flying Wild Hog csapatot hoztam fel, nem véletlen, ugyanis a lengyel banda a Hard Reset és annak DLC-je (Exile) után az öreg klasszikus Shadow Warrior játék felélesztésén kezdett el munkálkodni. Szeptember 26-án jelenik meg az új Shadow Warrior, amit már a Flying Wild Hog készített, egy nagyon fejlett motorral és gyönyörű látványt értek el itt is. Íme néhány videó az új Shadow Warrior-ból:
videó1
videó2
videó3
videó4"X-ekről soha sem hallottam, utána kellett nézzek, de ez is kiskiadós cucc."
Na ez bizonyítja, hogy piszkosul le vagy maradva PC játékok terén. Röviden, tömören az X széria az űrszimulátorok császára, a legprofibb és legkeményebb űrszimulátor, amit valaha alkottak és idén novemberben érkezik az új epizód a Rebirth.
Deep Silver (Koch Media) kis kiadó? Ezt alaposan gondold át még egyszer!"A futószalagon jövő kamion meg kukásautó meg iskolabusz-szimulátorokat szintén hagyjuk, garázsfejlesztés, nem AAA."
Már megint a tudatlanság. A cseh SCS Software sosem készített kukás-autó szimulátort, vagy iskola-busz szimulátort. Viszont ők készítették például az Euro Truck Simulatort, mely napjaink talán legjobb kamionszimulátora, a 2. rész pedig hatalmas sikereket ért el.
Bár az SCS 2007 tavaszán kiadta a Bus Driver nevű buszos játékot, ami egyáltalán nem lett rossz, az elmúlt időszakban úgy tűnik ismét egy nagyobb, komolyabb projektbe kezdtek, ami várhatóan talán újra egy busz-szimulátor lesz. Az, hogy a média mennyire pontoz egy játékot, én magasról letojom. Például az előbb említett Bus Driver engem 1000-szer jobban szórakoztatott annak idején, mint ma bármely NFS epizód.
Szóval az SCS-t, akik 1997 óta játékokat készítenek, elég nagy túlzás garázscégnek hívni. Egy garázscégnek nem szokott lenni saját motorja, amely ráadásul dupla renderer-t (DirectX & OpenGL) tartalmaz. E motor lehetővé tette a cég számára, hogy viszonylag könnyen tudják elkészíteni a legújabb játékaiknak a Linux verzióját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- ASUS TUF Gaming Laptop GTX1660Ti
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest