- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
huskydog17 #130 üzenetére
Sok apró részletbe beleköthetnék, de most csak ezt hozom elő, mert annyira szúrja a szemem:
"Röviden, tömören az X széria az űrszimulátorok császára, a legprofibb és legkeményebb űrszimulátor, amit valaha alkottak és idén novemberben érkezik az új epizód a Rebirth."
Namost, ha "legkeményebb" űrszimulátor, akkor Orbiter, meg esetleg a kanyarban ott van a Kerbal Space Program. Mindkettő eléggé szűk rétegnek szól, hiszen valóban szimulátorok, még ha a KSP fizikája csak kezd közelíteni ahhoz a szinthez, ami már elfogadható.
Az X széria (bármennyire is szeretem) inkább árkád lövöldözős hangulat, noha igen, tudom, a Wing Commander és az X-Wing is űrszimulátorként van aposztrofálva. De szerintem a "szimulátor" szó arra kellene, hogy utaljon, hogy egy űrhajó valós viselkedését szimulálja, amire az X nem vállalkozik. Ettől még nagyon jó kis űrhajós játék, szórakoztató, nagyon jó poén a gazdasági része, meg minden, de nem szimulátor.
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest