- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Abból indultam ki a felbontásnál hogy egy TP X300/301 is 13-as méretű üzleti notebook és ha jól emlékeszem annak is 1440*900 a felbontása. Ráadásul talán nem túlzás azt mondani hogy az kategóriabeli ellenfele ennek a Fujitsu gépnek. Bár már átvette helyét a T400s/410s ami picit nagyobb. Nekem egy sima TP T400-am van ami ugyan egy picivel nagyobb(nem hinném hogy túl sokkal) és az 1440*900-as felbontás ezen tökéletes dacára annak hogy speciel rövidlátó vagyok. Tartottam is tőle mielőtt megvettem hogy nem lesz jó de nagyon pozitívan csalódtam és már nem is állnék vissza kisebb felbontásra ekkora méretű kijelzőn. Ráadásul munkám miatt rengeteg dokumentumot olvasok és ott bizony látom hogy nagyon is számít a sorok száma...
Nah én igazából ezek miatt mondtam hogy csalódás a kijelző felbontása. Egyébként ezt a felbontást a konzumereknél kezdték el bevezetni de nagy sajnálatomra egyre több üzleti gépben is látom.
Pedig úgy vélem itt elsősorban a "munkafelületet" (nem szó szerint) kellene szem előtt tartani.
-
Napfénysüti
nagyúr
Most olvasom csak a fórumot. Egy megjegyzés azoknak akik ebbe valami brutál VGA-t tennének: tudjátok ti hogy mi az a notebook és mire való (eredetileg illetve egy ilyen business gép)? Az életben találkoztatok már vele?
Elvakult gamer fanoknak vannak megfelelő topikok is csodálatos atomerőmű gépekkel...dabadab: 101-essel abszolút egyetértek.
-
Napfénysüti
nagyúr
Számomra kissé csalódás ha az árát is nézem. Ez a felbontás és arány a kijelzőnél eléggé vicc kategória egy ilyen drága és elvileg komoly üzleti gépben. A fedél hajlékonysága szintén fura(számomra nem éppen dícséretes
). Az üzemidő viszont egész jó lett. Összességében nem kellene akkor se ha ennyit áldozhatnék rá. Úgy gondolom van jobb alternatíva a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megvizsgáltuk, mire képes a Fujitsu felsőkategóriás Lifebook laptopja, az S760.
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest