- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
antikomcsi #299 üzenetére
Azért idegesíti magát mert átb*ák evvel rendszeresen a vásárlókat.
Kijön az új kari, letesztelik, kiderül egyik enyivel meg annyial jobb. Elmegyünk megvenni a boltba. Erre kiderül, hogy előnyének egy jó része azért van mert letilt pár efektet. K*ra inkorekt.
Anno volt az ominozus eset. Akkor azt gondoltam többet nem fogják megjátszani. Hát NV azóta is rendszeresen.Nem akarok politizálni de téged antikomcsi nem zavart amikor kiderült, hogy pár adat véletlen "kéestt" ill "kozmetikázva" volt az elöző választásokor.... és ez csak akkor derült ki miután megvettük a VGA kártyát izé leadtuk a szavazatunkat.
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #294 üzenetére
A négykártyás rész már általánosságban íródott.
-
Dare2Live
félisten
válasz
antikomcsi #289 üzenetére
Azt is érdemes figyelni azért, hogy ez a kártya inkább olyan kétségbe esett kísérletnek tűnik elsőre, míg az AMD a legerősebb gpu-ját duplázta egy nyákra addig az nv-nek elég lesz ugyanezt megtennie 2 darab felső közép kategóriással.
Tévedés jelenleg az NV felsőkategória a 128SPs G92, G80 feb1 óta már nincs gyártásban. Innen az egész okfejtés bukik.
"Amúgy én nem hiszek ezekben a 2-4-8 gpu-s karikban, egyik oldalról sem" Anno Intel sem hitt a 2 magos desktopokban... A másik út meg ugye a G100nál megszeőztetett 1.8billio tranyó és 300Wos fogyasztás mindez iszonyat selejtarány mellett.
-
nohát ez remek, látványban pont semmi értelme nincs a sima textúráknak, viszont csak úgy zabálja a szűrőkapacitást. gratulálunk...
A 4 kártyás témához: többen írtátok, hogy a játékoknak támogatni kell a 4 kártyát. nem kell támogatniuk, csak annyira van szükség, hogy ne olyan igénytelenül legyenek megírva, hogy konkrétan akadályozzák. amúgy ami 2 kártyával jól skálázódik, az várhatóan 4-gyel is minimum elfogadhatóan fog (hacsak nem fut CPU-limitbe), ld. pl. itt.
Antikomcsi: azt, hogy lesz-e új nV csúcs-GPU ebben a félévben, azt én is meg tudom mondani. Nem lesz.
-
dokar
addikt
válasz
antikomcsi #294 üzenetére
a pletykák szerint a fogyasztáson szeretnének le, az fps értékeken fel tornászni.
az utóbbira majd kidobnak megint egy csaló béta drivert
-
antikomcsi
veterán
válasz
#65675776 #292 üzenetére
Lehet, de azt mi nem tudhatjuk, hogy az nv mire lenne képes, és mire nem. Max odaírná, hogy ajánlott táp, minimum 800W.
Szerintem azért maradnak a g92-nél, hogy ők is ki tudjanak adni valamit mihamarabb. De még ez is csúszik, a pletykák szerint a fogyasztáson szeretnének le, az fps értékeken fel tornászni.
Mint azt Te is tudod, a G100-ról szövik át a netet, különféle hírforrások, melyek hitelessége persze nem garantálható. Így, hogy lesz e G100-as GTX ebben a félévben azt szerintem talán csak az NV illetékese tudodná megmondani. Vagy még Ő sem.
De a kiszivárgott infók alapján, amik ha valósak, nagyon ütős cucc lesz.Az a 2 slotos kárty dolog még nekem szólt?
-
Ste
addikt
gyors és lényegretörő teszt
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #289 üzenetére
Azért csak a felső közepet rakja rá az nV, mert a nagyobbakat sem energiával nem tudná ellátni, sem hűteni nem lenne képes "egykártyás" felépítéssel. Egyébként meg hogy-hogy nem az új generációst? A G92-nél van/lesz újabb a következő negyed/félévben?
Egyébként meg: kétslotos kártyából ATX rendszerű gépbe nem lehet 4db-ot építeni, lévén az ATX csak 7db bővítőhelyet engedélyez. Szóval a legalsó kártya szépen a ház hátoldalának belsejére nyomná a kánikulát, és rövid idő alatt túlmelegedne a GPU.
-
antikomcsi
veterán
válasz
TomBoy1986 #287 üzenetére
Bizony arról is elmondható, és olyanom sem lesz egy darabig!
Amikor megvehetné az ember akkor meg már nem fog kelleni.
Azt hiszem pár éve sokan adtak volna egy 7800GTX-ért 17-18K-t, amennyiért most nyomják, és még így se nagyon veszik a népek.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Anthony28 #279 üzenetére
Ácsi!
Én nem játszok el semmit! Nekem semmi közöm egyik gyártóhoz sem. Én csak ugyan olyan szenvedő alanya vagyok a piacnak, mint sokan mások.
Majd ha kint lesz hivatalosan a GX2, akkor meglátjuk, hogy erősebb, vagy gyengébb, és mekkora a különbség, addig kár találgatni. Engem aztán hidegen hagy, hogy melyik gyártó fején van a képzeletbeli korona, nem vagyok egyikük megszállottja sem. Azt veszem amelyik kevesebb pénzért nagyobb teljesítményt nyújt. Az, hogy ez most a 8800GT csk véletlen.
Azt is érdemes figyelni azért, hogy ez a kártya inkább olyan kétségbe esett kísérletnek tűnik elsőre, míg az AMD a legerősebb gpu-ját duplázta egy nyákra addig az nv-nek elég lesz ugyanezt megtennie 2 darab felső közép kategóriással. Még csak nem is az új generációst nyomják rá. Persze látszik is a fogyasztásán.
Amúgy én nem hiszek ezekben a 2-4-8 gpu-s karikban, egyik oldalról sem, inkább egy elfogadható fogyasztású és árú egy gpu-s kártyán törnék a fejüket elfogadható teljesítménnyel. Aki többet szeretne annak ott lenne az sli illetve cf.
Tömören, én nem fogok csalódni ha a 9800gx2 lasabb. Viszont az előrejelzések nem ezt mutatják!
-
TomBoy1986
veterán
válasz
antikomcsi #286 üzenetére
Ezzel sokan így vannak, de ez elmondható volt és elmondható továbbra is a 8800 Ultráról is
-
antikomcsi
veterán
válasz
greatchaos #248 üzenetére
Igen, a gond csak ott van, hogy míg egy 8800GT 50K addig ez 100K. Hiába jó kártya, én nem adhatok ki 100K-t egy db. vga-ra. És el tudom képzelni, hogy ezzel még sokan vannak így.
-
drizzt1666
tag
az első kártyán a grafika nagyon vadul néz ki
Meg úgy maga a kártya is.
-
szab.tam
nagyúr
az összes hsz-t nem olvastam végig, bocs ha már volt róla szó.
a tesztelőket kérdezném: honnan kukáztátok a tesztprocit? mert ez má' kicsit elég kemény! Core 2 Extreme QX9770 3,2 GHz (2 x 6 MB L2 cache)
+ feszt adni, húzni már nem mertétek mi? -
Dare2Live
félisten
Érdekes lesz az új driver azon tulajdonága is, hogy keverhetőek lesznek az ATI karik. Azaz ha a pl 3870 már kevés semmi baj mellé dugsz egy 3870X2t vagy egy majd megjelenő RV770et és összedolgoznak.
Ha PCIE terjed és tejed nem kell majd "kidobni" a régi karit egyszerüen mellédugjuk az újat és összedolgoznak.
Kiváncsi vagyok mi lesz ebböl mert nagyon jól hangzik.
-
Tomate
veterán
A cikk végén mindig olyan jót mosolygok
Ajánlott LOL
-
Anthony28
őstag
válasz
antikomcsi #77 üzenetére
Ne hidd, mert meg tudom cáfolni.
9800 GX2 14xxx pontot csinált 3d06-ban QX9650-el természetesen proci videókártya alapon. Az én X2-öm+E8200 alapon pedig 13300p XP SP2 alatt. És persze egy QX procit ne hasonlítsunk össze egy 8200-es wolffal.Ha ez miután debütál a GX2 és tényleg így lesz, akkor nem hogy erősebb lesz...de talán még picit gyengébb, vagy jó esetben pariban lesz a X2-vel, de jobb semmi esetre se.
Eljátszátok azt amit az X2-nél....nem kell csodát várni a GX2-től sem.Ahogy az Ati-tól se kellett csodát várni, még is mindenki azt várta hogy 100k-ért 2x olyan gyors lesz mint az Ultra.Én nem vártam ezt és nem is csalódtam benne! -
hoffman_
nagyúr
válasz
norbi1992 #274 üzenetére
Szerintem az hogy egy 4 kártyás rendszer stabilan álljon és a játékok "szeressék" nem fog bekövetkezni amíg én élek. És az még jódarabig eltart
Amúgymeg a teszt legyen a tanúm hogy egy 3870CF-nél nem kell többa a mai játékoknak,akár max beállításokon.
Nem extra felbontásoknál. Mondjuk egy 1680x1050 még okés
-
Shapord
tag
válasz
TomBoy1986 #272 üzenetére
ezesetben vissza vonom.A másik akkor is gagyi
-
Shapord
tag
válasz
Nem is néztem,h vaporx....még olvastam is itt a ph-n róla a cikket...valamilyen hőkamra van benne
-
norbi1992
tag
válasz
Hát azért csodát az sem tesz a 4 kártyával , azért ha felsorakoznak egymás mellé akor szépen fűtik egymást.
hoffman: ha ezek az optimális téynezők állnak fel akkor valóban gyorsabbnak kel lennie, de szerintem ilyen helyzet a játékok 10 % áll fel.
tehát ha reálisan gondolkodunk akkor sokat nem fogunk gyorsulni, és 2 kártya is bőven elég -
hoffman_
nagyúr
válasz
norbi1992 #270 üzenetére
Tegyük fel hogy adott egy jó drájver a 4kártyás rendszerhez is. Ha tényleg jó és a játék is támogatja a 4 kártyát(reális elméletek
) akkor biztos hogy gyorsabb kell legyen mint a 2kártyás. Ha nem is 2x,de biztos.
Más kérdés viszont hogy ha már 2 kártyás rendszer is min. 80 fps-t produkál,akkor hova még 2 kártya? .... -
Shapord
tag
válasz
TomBoy1986 #268 üzenetére
kíváncsi lennék ezek mennyire melegednek...4 ilyen biztos mikrót csinál a gép belsejében.
-
norbi1992
tag
válasz
TomBoy1986 #268 üzenetére
Na abból téleg befér 4 db, de hát az ár /teljesítménybe nem lenne nyerő,kiváncsi lennék mennyivel gyorsabb a sima CF-nél, szerintem minimálissal, persze csak ott lehet minimálissal is gyorsabb ahol támogatja a játék a 4 karit.
de ahhoz is nagyon speckó lap kell, bár aki venne 4 ilyen kártyát annak ez is megoldható .
-
v.tom
őstag
Végre. Ez kell nekünk. Az nvidia remélem lassan kénytelen lesz a seggét is megmozdítani, és nem csak a játékfejlesztőket pénzelni, hogy geforce-ra optimalizáljanak.... Tény hogy ati fanatikus vagyok, de sztem ez minden helyzetben egy nagyon gerinctelen fogás volt. Végre megmutatta az ati hogy oda tud verni a rendszernek.
-
hoffman_
nagyúr
Elnézést hogy nem szakmai a hsz,de ez nagyon tetszett
...egyszer erre flesseltem...Ez meg különdíjas -
Amúgy nem tudom hogy mennyire reális ez a téma. Azaz inkább gondolom h nem igazán az... Mert lehet h a 400ezres soksok CF-es rendszer is elhangzott
De szerintem az itt lévők nagytöbbségének egy 88GT SLI is nagy falat
A másik oldala pedig hogy ide már tényleg oltári maximalizmus kell. Én a 640es GTS-emmel 1440x900ban játszom a Crysis-sal Medium/High beállításokon. A stabil 30fps megvan. És a kép így is varázslatos. Crysis-on kívül meg nincs más játék ami nagyon kifogna rajta akár ultramega maxon is(legalábis amikkel én játszom
)
-
X Factor
addikt
Látszik h. erőbben most ő a legkeményebb a piacon, engem csak az zavar, h. hiába veszem meg, ha pont olyan játékokban teljesít rosszul amivel úgy játszanék lsd Crysis, viszont amit az nv kari elvisz, azt ez is csak még gyorsabban....
-
Shapord
tag
válasz
greatchaos #253 üzenetére
ha 4et bel lehetne pakolni az már teljesen más távlat, és most nem csak a játszásra gondolok...4 3870x2 az 16 dvi 4 tv-ot meg most nem tom még mik vannak rajta...tehát cirka 20db 140cm-es plazmát pakolsz ki a házad falaira....teszel még a budiba is.Nyomatsz hozzá egy helymeghatározós bill-et meg egeret és csak azok a tv-k fognak menni amelyik szobában tartózkodsz.Minden falon plazma egyiken tolod a mario-t a másikon meg ph-zol...egyszer erre flesseltem...de még mindig várom az 5öst
-
norbi1992
tag
válasz
szab.tam #251 üzenetére
Igen tom, de 2 erősen húzott vga többet ér ,mint 3 alapon menő, amit nezebb (sokkal) húzni.
sli =2vga triple sli=3 vga
CF= 2 vga + atiból lehet 4-etis cf -be kötni=crossfireX
#263 az a kártya legnagyobb hibája, hogy azt a játékot (crysis), amihez igazán sok erő kéne azt nem tudja, megfelelő fps-sel megjeleníteni, pedig ott lehettet volna nagyot alakítani az amd-nek , mivel a többi játék jól fut más kártyákon is.
Tehát a crysis erősen az nvdiara íródott -
fLeSs
nagyúr
válasz
greatchaos #253 üzenetére
állítólag a márciusi driver lesz vmiféle fordulópont, igéri az AMD.
abban lesz crossfirex támogatás, és a single gpu-s kártyák is gyorsulnak.
mondjuk utóbbi már igaz a tesztben használt 8.2 bétára is. -
leviske
veterán
Az AMD és az MSI még csak most dolgoznak azon (tudtommal) , hogy megtudják oldani a 4x HD3870X2-t.
De egyelőre még 2 darabbal sem érsz semmit... nincs hozzá driver.Meg mondjuk azért szerintem kevesen vannak, akik 400k-t költenének vga-ra... átlagba az emberek többsége még magát a gépet is kevesebb, mint 400k-ból rakja össze.
-
greatchaos
addikt
végre valami, amit fel tudnak mutatni. és amit felmutatnak, az király. végre egy olyan kártya, ami talán megtörheti a 88gt-k uralmát
-
szab.tam
nagyúr
-
Shapord
tag
Valaki világosítson fel kérlek a témában....Most OK, hogy kijött a 3870x2, de a lényeg nem az, hogy a 790fx-el 4 kártyát lehet CF-be kötni? szóval 4 3870x2 az mégis csak 8 mag 4giga ram etcetcetc...Ennek elég nehéz versenytársat állítani 9800x2 ide vagy oda....Lehet, hogy rosszul tudom de valaki remélem tud egy kis felvilágosítást adni.
-
Zotya84
őstag
Köszönöm a megerősítést. :-)
Délután belenéztem a gépbe és rájöttem, hogy amíg nem PCIe-s a tunerem, addig nem sok értelme van még egy 3870nnek, mert így is necces a helye...
http://homert.atw.hu/tj-06bw_1.jpg
http://homert.atw.hu/tj-06bw_2.jpgEgyébként tényleg csak ennyi a diffi a RD480 és 580 között (2*x8 vs. 2* x16)
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
SystemRoot #176 üzenetére
Kinek hogy van beállítva a monitorja...
-
leviske
veterán
válasz
Thaddeus #220 üzenetére
Egy ilyen beszólás miatt komoly flamet tud kezdeményezni...főként a szélsőséges HD3800 fanok között, szoval lehetőleg inkább pihentesd az ujjaid a nagyon fontos és kihagyhatatlan hsz-aid megírása helyett.
(#231) wwenigma : hát hozzá még szólni sem kell, hogy felháborodjon... egy ilyentől egyenesen idegrohamot kapna.
-
szab.tam
nagyúr
á, szerintem thaddeust hagyjuk. szegényke 51 napig várt a regisztrálás óta, hogy eme építő hsz-át betolja. türelmes volt, mi is legyünk azok. és valszeg most az asztal alatt matat örömében, hogy ilyen sokan foglalkozunk vele...
-
norbi1992
tag
válasz
Thaddeus #220 üzenetére
A 24< colos monitorok megjelenésétől egyre többen és hát elég nyilván való , hogy akinek van egy 110 ezres-es vga-ja az nem egy 15 colos monitoron fog játszani
.
A csúcskártyákat, főleg CF-ben és SLI-ben nem 800*600-ba fogják tesztelni!!
mert hát annak nem lenne sok érteleme -
Thaddeus
csendes tag
Tudnám, ki a rák játszik 2000szeres felbontásban... ott persze nyer a ratyi ati
-
koncentrálva a dolog első felére, ha nem is szó szerint leszarták a szabványt, de mondjuk törvényes keretek között ott feküdtek neki keresztbe, ahol a minél erősebb DX9 támogatás és az ATI szívatása miatt nem szégyelltek. a g80 64 textúraszűrője szerintem kész röhej (ie. feleslegesen sok), a float2-re optimalizált végrehajtók kész röhej, az alacsony VS/GS batchméret kész röhej. és most meg tolnák el ezerrel a játékokat a minél magasabb TMU használat irányába, hogy ha már náluk nem gyors, akkor legalább a konkurenciánál legyen lassú. én nagyra tartom az nVidia ügyességét a pozícionálásban, meg azt is, hogy a piaccal foglalkoznak, és nincs a fejük a technológiai felhők között, de ezek a húzásaik kezdenek kimondottak felhasználó-ellenessé válni...
Abu85: a Crysis vajon a faleveleket textúrázza, vagy pár kis objektumból rakja össze? marhára nem mindegy, a darabszámukat tekintve...
-
leviske
veterán
Azt szerintem nem lehet kijelenteni, hogy az nV eltért a szabványtól...ha ugyan ugy kéne felépíteni az architekturájukat, akkor felesleges lenne, hogy két gyártó legyen. (tudom, hogy nem állítottad az ellenkezőjét...) Az viszont igaz, hogy most túlságosan is eltértek egymástól...a MS túl nagyra szabta a DX10 fogalmát.
Így jelenleg, míg a GeForce-ok kivannak használva... az ATi-k még meg sem tudják mutatni a foguk fehérjét. És valószínűleg erre célzott VaniliásRönk is.
Így utólag pedig elnézést kérek, ugy tűnik, hogy én voltam a nagyszájú láma aki okoskodott
...tényleg 2x512MB ram és nem simán 1GB....
-
fLeSs
nagyúr
válasz
antikomcsi #211 üzenetére
Nem biztos, hogy a GX2-t megvárjuk.
Még meglátom/juk. -
Kucsek
aktív tag
Fless
Ha ráértek tudnátok csinálni egy 8800 GTS Sli tesztet az X2-vel szemben mindenki örömére?
Szerintem sokan hálásak lennének érte.Mert a tobbi kunta-kinte oldal tesztjei nem igazán mérvadóak.legalábbis számomra
Köszi -
Kucsek
aktív tag
Azt hiszem Abu 85 válasza a legmefelelőbb a kérdésemre.
Tisztult a Kép.
Köszönöm -
szab.tam
nagyúr
dirt alatt tutira engedélyezve volt az sli? enable után volt restart?
-
Kucsek
aktív tag
bocs de azért írtam ,hogy hozzáértőtől várom a választ mert én nem tudtam.Az "okosat"=hülyét pedig rossz néven veszem mert ha mindenki mindent tudna nem lenne sok értelme itt vagy bárhol eszmét cseréni.De most már tudom és köszi a felvilágosítást.Sajna még nem láttam belülröl GPU-t és CPU-t sem.De embert már igen.
Utánna fogok olvasni a dolognak. -
fLeSs
nagyúr
válasz
antikomcsi #202 üzenetére
de, már volt róla szó.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A CPU és a GPU jelentős dolgokban különböznek. A CPU egy általános feldolgozó egység, míg a GPU erősen célhardver. Ennek megfelelően, a GPU masszívan párhuzamosított rendszer, brutálisan magas teljesítménnyel egyazon feladatra.
A 3D-s grafikus chipek megjelenésekor (3Dfx Voodoo), például elég gyorsak voltak a processzorok az akkori szint leképzésére. Viszont a grafikus chipek már ekkor is eléggé nagyméretűek voltak, mivel a pixelek számítása gyakorlatilag a legnagyobb feladat a leképzésnél, még a mai rendszereknél is. A GPU-k felépítése az erős párhuzamosítás felé ment el már az elején is, ugye lényegében célprocesszorolról van szó, így tökéletesen testreszabható az adott munkakörbe. A DX8 API megjelenésével kaptunk igazi grafikus processzorokat, nagy lépés volt az első Shader modell szabvány bevezetése. De gondolj csak bele, milyen robosztus szörny kellett ehhez. Közel 60 millió tranzisztorból álltak, míg az akkori CPU-k hasonló, vagy némileg nagyobb számítási teljesítmény mellett kb. 35 millió (ebből ugyes sok hely a dekódolóra és a cache-re ment el) tranyót emésztettek fel. Ezek mellett a DX8-as GPU képes volt 12 utasításból álló programot futtatni, míg a CPU eléggé korlátlan volt e téren. Mára nagyságrendekkel magasabb a GPU-k lebegőpontos számítási teljesítménye még az aktuális csúcs CPU-khoz képpest is (a tranyó arány kb. megmaradt, sőt talán tovább nőtt). A DX9 nyilván a DX8 utasításfuttatási korlátjait terjesztette ki, míg a DX10 úgymond egyensúlyt (Unified Shader) hozott a rendszerbe, és nagymértékben átszabta az eddig használt elveket. -
SystemRoot
őstag
-
antikomcsi
veterán
Ez nagyon off, de látom eléggé pörögsz ebben a topikban.
Szeretném megkérdezni, hogy nincs e kedvetek, vagy nincs e tervbe véve egy olyan cpu-vga párosító, mint amit a múltkor készítettetek?
Az nagyon jó, és hasznos volt, és most, hogy itt ez a sok új kari, és várható még pár a közel jövőben, én örömmel vennék egy ilyen kis olvasmányt, tudván milyen alaposak vagytok.
Azért is jó lenne, hogy mindenki tisztán lásson mi is kell valóban a vga kártyájához.
Elég sokan vettek, és vesznek most pl. 8800GT-t és nem akarom elhinni, hogy ehhez nem elég egy 3000MHz-en járó x2, "mert ezt csak, és kizárólag egy 5678MHz-en járó core duo vagy kvad tudja kihajtani".Szóval én egy ilyennek nagyon örülnék, és nagyon szépen megköszönném. És szerintem sokan mások is akiknek megsporólnátok jónéhány Mátyás királyt.
szerk: off
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest