Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Az én szemem ehhez béna!
Nem igazán látom a különbséget különböző vga-k képei között. Kivéve, hogy némelyik kicsit "fakóbb". De ott feltolom a digital vibrance-t és annyi.
A félreértések elkerülése végett, nem azt mondom, hogy nincs különbség, csak azt hogy én faszemű vagyok hozzá!
-
nohát ez remek, látványban pont semmi értelme nincs a sima textúráknak, viszont csak úgy zabálja a szűrőkapacitást. gratulálunk...
A 4 kártyás témához: többen írtátok, hogy a játékoknak támogatni kell a 4 kártyát. nem kell támogatniuk, csak annyira van szükség, hogy ne olyan igénytelenül legyenek megírva, hogy konkrétan akadályozzák. amúgy ami 2 kártyával jól skálázódik, az várhatóan 4-gyel is minimum elfogadhatóan fog (hacsak nem fut CPU-limitbe), ld. pl. itt.
Antikomcsi: azt, hogy lesz-e új nV csúcs-GPU ebben a félévben, azt én is meg tudom mondani. Nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minecraft
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- 2x GIGABYTE GTX 460 OC Rev. 1.0.
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Asus Turbo GTX 1060 6GB értékelésre vár
- ÚJ, 27% ASUS TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest