Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
nem értem a problémád. ha a bing egy nagyobb részesedésú kereső találatait is beleveszi a keresési statisztikájába, az maximum csak javíthat az eredményein. de emellett - mint le van írva - nemcsak a google találataiból dolgozik, hanem még több száz más oldal alapján is. tehát ez nem átvétel (hiszen a végleges eredményt a google találatai majdhogynem elhanyagolható mértékben befolyásolják), hanem a keresési statisztika javításának egy módja, amely nem tesz különbséget kereső és nem kereső között, inkább a user keresési szokásainak megismerésére (és ezáltal a kereső algoritmus javíthatóságára) fókuszál.
-
Sweet Lou 6
addikt
Persze, hogy nem ugyanaz, csak a jelentőségére akartam célozni (vihar a biliben).
A módszer hasznosságával lehet vitatkozni, viszont ezt beállítani lopásnak, nem enyhe túlzás, hanem nagyon erős félrevezetés és hazugság.attila9988: az, hogy alaptalan a gyanúm. ha az általam bizonyítottnak vélt tény a valóságban 10% alatt van, akkor talán elgondolkozom, hogy normális vagyok-e ha általánosítani próbálom.
-
Sweet Lou 6
addikt
,,a 100 manipulált keresésből csak 7-9 esetben találtak egyezést"
szánalmas Google, nem is vártam tőlük jobbat, csak egy ilyen mondvacsinált hazugságot. Az MS meg perelje be a Chrome-ot, mert az IE 100 tulajdonságából a Chrome-nak is van előre-vissza gombja, címsora, fülei stb. kb. ennyire vicc ez az egész, persze egy kis lejáratókampánynak tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest