Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz julius666 #89 üzenetére

Dehogy fog. Összehasonlítási alap nélkül hogyan tűnne?

Ha évekig a Google oldalára került keresés után, vagy azért, mert beírta, hogy google.com, akkor mennyire kell hülyének lenni, hogy ne tűnjön fel a Bing keresőlapja?
    Ha új belépő, akkor meg majd eldönti, mit és hogy használ. Rajta áll, hogy használja a defaultot, esetleg elolvassa, amit kell, vagy használja a társadalmilag default "google it"-et.

Ez teljesen rendben van, és hozzáteszem igaz is, tényleg van ahol abszolút hozza is a szintet, de nehogy már ezek az userek jelentsék a mércét.

Mármint melyik júzerek ne jelentsenek mércét?
    Akkor ki a mérce? A fanboy, vagy aki mást sem ismer? Nem értem ezt a júzer-kategorizáló dolgot én.

Ezt a kettős mércét csak te akarod ránkbizonyítani (rám legalábbis biztosan).

Elnézést, ha valamit félreértettem, és természetesen ha nem inged, akkor fel ne vedd, de a Google terén elég komolyan előjön az, hogy a megrögzött fanboyok notóriusan azok az emberek, akik nagy kemény alternatív lázadóként kitartóan szembepisilték éveken keresztül az MS-t, de most ugyanolyan lépések és szituk okán, amiért Gates-éket fel akarták gyújtani, a Géhez úgy tapsolnak, mint átlagos almafan, ha Jobs előhúz valamit a zsebéből.

Új hozzászólás Aktív témák