Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Nagyon szép amit leírtál, csak elfelejtetted kontextusba helyezni a hsz-em. Moonman a statisztikáival próbálgatta bizonyítgatni, mennyivel hűdejobb a Bing meg micsoda áttörésnek lehetünk szem-és fültanúi. Na én erre reagáltam, hogy az elterjedtség köszönőviszonyban sincs ezzel.
De az oldal, amit kiad, az nem ugyanaz lesz. És az fel fog tűnni.
Dehogy fog. Összehasonlítási alap nélkül hogyan tűnne?
Megjegyzem, ha NEM TŰNIK FEL, akkor az azt jelenti, hogy a szolgáltatással maradéktalanul elégedett.
Ez teljesen rendben van, és hozzáteszem igaz is, tényleg van ahol abszolút hozza is a szintet, de nehogy már ezek az userek jelentsék a mércét.
Egy kérdés: a Google részesedése miért relevánsabb, vagy fontosabb, mint másé? Ezt valaki magyarázza meg nekem. Mármint ha lehet, ne kettős mércével, mert az valahol azért csít
Ezt a kettős mércét csak te akarod ránkbizonyítani (rám legalábbis biztosan). Én az MS monopolhelyzete miatt sem fújolok, sőt a Ballot screent hatalmas fasságnak tartom a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest