Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Ha évekig a Google oldalára került keresés után, vagy azért, mert beírta, hogy google.com, akkor mennyire kell hülyének lenni, hogy ne tűnjön fel a Bing keresőlapja?
Ugyanúgy működik (alapszintű használat esetén)? Ugyanúgy.
Más a színe meg más a felirat? Hol nem szarja azt ő le?
Az emberek többségének halvány lila fogalma sincs, mi a pöcsöm az hogy böngésző, kereső. Rámegy a kék e betűre mert ott lakik az internet, beírja a csíkra (keresősáv) hová akar menni aztán szevasz. Múltkor volt itt cafén statisztika a legtöbbször keresett szavakról. Youtube, Facebook...Boldogan "guglizik" neked Gizike a Bingen is.
Mármint melyik júzerek ne jelentsenek mércét?
Akkor ki a mérce? A fanboy, vagy aki mást sem ismer? Nem értem ezt a júzer-kategorizáló dolgot én.Itt arra gondoltam (ami az eddigi hszeim lényege is lett volna), ne az jelentse azt hogy egy kereső hűdenagyonjó mert ennek az analfabéta informatikailag sötét rétegnek többé-kevésbé kielégíti az igényeit. A Wartburg sem kurva jó autó csak mert faszán lehet vele vinni utánfutóval a vasat a MÉH telepre...
Elnézést, ha valamit félreértettem, és természetesen ha nem inged, akkor fel ne vedd
Tessék megnézni, a cikkel kapcsolatban én mit reagáltam. Igen, szemét fanboy vagyok. Kár hogy nem tudom magam sem, kié.
Amúgy ha tényleg csak úgy kerűlnek bele G-s találatok a Bing-be, ahogy moonman leírta, abban én személy szerint semmi kivetnivalót nem találok.
de a Google terén elég komolyan előjön az, hogy a megrögzött fanboyok notóriusan azok az emberek, akik nagy kemény alternatív lázadóként kitartóan szembepisilték éveken keresztül az MS-t, de most ugyanolyan lépések és szituk okán, amiért Gates-éket fel akarták gyújtani, a Géhez úgy tapsolnak, mint átlagos almafan, ha Jobs előhúz valamit a zsebéből.
Én nem igen láttam ilyet a topikban, a vita főként moonman ködös álomképeivel és csúsztató statisztikáival kapcsolatban folyik (kik is fanboykodnak?).
------------------
attila9988-al felesleges az átlaguserről vitázni, régebben volt ezzel kapcsolatban egy hosszú, parttalan vitánk (talán még a clouddal kapcsolatban) és számomra teljesen világossá vált hogy ő szándékosan/nem szándékosan de egyszerűen nem képes felfogni a valóságot, hogy az emberek többsége digitális analfabéta lényegében.
Én személy szerint ma pont találkoztam egy emberrel (amúgy több ilyet is ismerek), aki ha nem google-szerű felületen (egy csík ahová beírod mi kell), hanem annál valami összetettebben kell hogy keresést végezzen, képtelen már rá.
Pedig amúgy teljesen értelmes, egyetemista (szóval nem kőműves), talán napiszinten használja is a netet.Aki nem kényszerül rá (akár hóbortból, akár muszájból), hogy tudatosan használja hosszú időn keresztül a számítógépet, azoknak ez vastagon szopás. Tessék csak belegondolni, kereső, böngésző, internet - ezek mind baromi absztrakt, informatikai kifejezések amiknek semmiféle megfelelőjük nincs a való életben. Aki nem mozog ezen a területen otthonosan, annak ezek valós jelentés nélküli, misztikus kifejezések maradnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest