- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Az FB-vel nem is fogok élni soha, de ha jól látom gondolom ez a szemedben alapból meghatároz egy embert.
Én még IRC-vel kezdtem a közösségi internettel való ismerkedést a kilencvenes évek közepén, de már az is kifinomultabb jogosultságkezeléssel rendelkezett akkoriban mint az FB akár csak egy évvel ezelőtt. ICQ, Myspace, csak hogy mérföldköveket említsek a közösségi portáloknál amiket használtam.
Kérdésedre válaszolva konkrétan attól lesz jobb, hogy neked az FB-n két kattintással tiltanod kell ezeket, viszont meg sem fog ilyen jelenni, mert olyan beállításokat tudtam megtenni.
Én maradok ott ahol az innováció van, és nem ott ahol ezeket csak lenyúlják. De ha te az FB-ben találtad meg a ideális környezetet számodra, akkor pont jó hogy én a G+-on vagyok.
-
osztraksajt
őstag
Konkrétan FB regisztrációm sincs, és nem is volt soha így elég nehezen jellemezhetnének engem, de köszönöm a feltételezést és a jellemem körültekintő elemzését.
A gyerek regisztrációján keresztül láttam bele, akinek az egyetem miatt gyakorlatilag muszáj használnia, de ott pl nem tudta normálisan szűkíteni az ismerősök körét, dühöngött is eléggé miatta, hogy nem lehet megfelelően kezelni a jogosultságokat. Tipikusan a kétállású gázpedál esete volt az fb míg rá nem kényszerültek hogy megoldásokat emeljenek át a g+ból.
De te biztos sokkal ügyesebb vagy mint én, gondolom a 20 éves szakmai gyakorlattal már begyepesedtem.
-
osztraksajt
őstag
válasz
VaniliásRönk #12 üzenetére
a magamutogatás tőlem is rettentő távol áll. De itt pl annyira szűkíthetem a hozzáféréseket hogy tényleg csak azoknak van esélyük hogy bármiféle interakcióba lépjenek akiknek engedélyt adok rá. Ez így nekem már megfelelő.
-
osztraksajt
őstag
Ahogy észrevettem valahogy a g+ sokkal normálisabb felhasználói bázissal rendelkezik, bár a facebook az én életemből kimaradt gyakorlatilag teljesen. Tőlem maradhat a sok tükörbefotózó unatkozó tini a facebookon, de egyre többen menekülnek el akiknek kicsit is normálisabb igényszintje van, és a g+ egy sokkal jobban kontrollálható alternatíva.
Persze ahogy a kritikus tömeg itt is megjelenik majd hozza magával a sleppet, de remélem tanul a google az fb hibáiból és nem követik el ugyanazokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest