- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
ez így is van.
de majd a proli (sajnos nemtom másképp fogalmazni) úgyis jön és lelakja ezt is, mert egyszerűen netikettet nem ismer, viselkedni sosem tanult meg és még sorolhatnám. 2005 tájékán a facebook is teljesen jó volt, akkor még v2 futott, normális menürendszer, ésszerű funkciók. ma már csak egy fertő az egész. és beállítani sem lehet normálisan, nem lehet hoaxot tiltani, nem lehet a sokismétlődő képet tiltani, ki a franc kíváncsi arra hogy olyan ismerősnek válaszol valaki aki nem a te ismerősöd? geci nagy adatforgalmat generál az új verzió és ez egyre rosszabb lesz.sajnos nem vagyok túl optimista, mert a pénz, a hirdetés itt is megfogja borítani a menedzsmentet idővel, ha megfelelő lesz a userszám.. nem kár az fb-ért ha elhullik. csak rengeteg a külföldi ismerősöm, így kénytelen vagyok használni, jobban örülnék ha átjönnének g+-ra..
-
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
Ahogy észrevettem valahogy a g+ sokkal normálisabb felhasználói bázissal rendelkezik
Facebook is így indult, hogy rendes, normális tagok voltak fent, de miután magyar nyelvű lett és ellepték az userek azóta.. Hát, tudjuk milyen
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
A Google-re azért jobban odafigyelnek, ha olyan kreténségeket művelnének mint a facebook annak gyorsan komoly következményei lennének. Ettől függetlenül én ebből sem kérek, nem érzem úgy, hogy ebből nekem bármi előnyöm lenne, a puszta magamutogatás meg nem igényem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest