- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
J03Y
tag
Látom nagyon beindult ez a notebook-hűtő ipar.
-
félisten
Ezek ennyire kelendők? Már vagy a 3. ilyen notihűtőt olvasom pár napon belül....
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
sNORh
addikt
-
rhonin
senior tag
válasz P.e.t.ya. #13 üzenetére
Én a cooler master notepal w2-esét ajánlanám. Igaz, hogy nem állítható a dőlésszög de amire kitalálták arra nagyon jó. Alu, 3 venti, tehát jól hűt, "olcsó" (a többihez képest) és több év gari. Nekem már több mint 1 éve meg van és semmi problémám vele.
Elég nehéz lesz állíthatót találnod...[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
hát jelenleg csak az erkélytuningosokra van jó idő... :S reggel a kocsi szélvédőjét belepte valami jeges/havas dara szerűség... csak néztem... tegnap meg tépte a redőnyt a szél keményen... a frontról ne is beszéljünk... belassít, mint malackát a szembeszél...
#7: jah, érdekes... uborkaszezon van... bezzeg amikor pár hónapja minden nap kaptunk 1-1 mushkin cikket... akkor voltak a szép idők én szívesen látnék már újabb "atombékás/vöröscsajszis/durvánkeményrobotos" kártyahíreket
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz hyperspace #11 üzenetére
Ez is fix...állítható kéne. A kinézet viszont nem rossz -
Franklin
addikt
"A jó idő közeledtével..."
Hát, közeledhetne gyorsabban is az a jó idő, mert március vége van és a napi csúcshőmérséklet 5 fok, 40 km-es széllel... :-(
Ilyen időben nem is kell notebookhűtő, csak ki kell nyitni az ablakot és máris 10 fokkal csökken a cpu hőmérséklete... :-)
-
MBazsee
tag
Csak egy dolgot nem értek: ez miért X-Wing?
Az igazi X-wing itt van: [link]
-
Obi-1
őstag
Red-5, standing by.
Mikor jön a TIE-Fighter notebookhűtő?
Tudom, beszűkült Star-Wars mániákus vagyok.
Only a Sith deals in absolutes.
-
zed1983
őstag
Ezen sem lepődöm már meg, egyre több az ilyen hűtő...
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Skizz
addikt
"Özönlenek" a notebook hűtők. Valóban ekkora szükség van rájuk?
-
P.e.t.ya.
senior tag
Ez sem állítható magasságú Pedig szép darab
-
VaniliásRönk
nagyúr
Lehet ezt igényesebben is, bár meglep hogy pont a GlacialTechtől jön ilyen kivitelű megoldás.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sharkon VG7 pc ház 3db RGB ventivel/vezérlövel
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM850 teljesen moduláris tápegység, 80 PLUS Gold, 850W
- LC-Power Super Silent LC1000M 1000W Gold Moduléris Tápegység
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0