Hirdetés

A GlacialTech is kínál notebookhűtőt

Hirdetés

A jó idő közeledtével egyre inkább megszaporodnak a különböző alkatrészek vagy komplett számítógépek hűtésére alkalmas eszközök. A GlacialTech is beállt a sorba, és rögtön kétféle változatát is bejelentette X-Wing elnevezésű notebookhűtőjének. A fém és műanyag kombinációjával készített termék 380 x 350 x 50 mm méretű, így alkalmas a nagyobb, 17 hüvelykes notebookok hűtésére is.

Az R1 változatban található 70 x 70 x 15 mm-es légkavaró fordulatszámát hat fokozatban, 1000 és 1500 rpm között lehet állítani, de lehetőség van az automatikus szabályzásra is. A zajszint a beállított értékeknek megfelelően 15 és 20,5 dB közötti lehet, míg az R2 folyamatosan 20,5 dBA mellett dolgozik, ugyanis a ventilátora fix fordulatszámú. A két változat között még tömegükben van eltérés, az R1 1,2 kg-ot, míg az R2 valamivel kevesebbet, 1 kg-ot nyom. Mindkét változaton három USB 2.0 port található, amelyek segítségével külső eszközök is csatlakoztathatóak hozzájuk.

Az előlapon egy érintésre működő kezelőfelület található. A ki- és bekapcsológomb mellett multimédiás funkciókat ellátók is helyet kaptak, egy kis kijelzőn pedig nyomon követhető a beépített ventilátor fordulatszáma és az aktuális hőmérséklet is. Az X-Wing modellek négyféle, ezüst, fehér, piros és sárga színben lesznek elérhetők.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés