- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ColoradoKid
csendes tag
Már most is az
----LEGO-t veszek, ömlesztve, dobozosat, hiányosat is, Star Wars, Kalóz témájú előnyben, de igazából jöhet bármi ami System vagy Technic írd meg hogy mid van, azonnal fizetek készpénzben! ----
-
stifi
senior tag
logisztika szakirányon végeztem, szóval nagyjából képben vagyok, még ha nem is látszik 1-2 rövidebb hozzászólásomból..
viszont tanultam marketinget is, és ha már az anyaghasználatról beszélünk, attól, hgy valamire azt mondják (vagy azt akarják sugallni), hogy jobb minőség (pl acer vagy apple), attól még nem biztos hogy ez így is van, illetve nem biztos, hogy a jobb minőség drágább előállítást jelent, olykor előfordul, hogy az olcsóbb a jobb...
minden annyit ér amennyiért el lehet adni..
volt a kezemben ipad meg iconia is, 12 egy tucat mind a kettő, bár hozzátartozik hogy nem vagyok fogékony erre a kategóriára, így a különbségek sem hoznak lázba, de tapintásra mind a kettő kifogástalan volt...Nincs időm kedvesnek lenni!
-
kenand
veterán
Egyre több akkor az újdazdag sznob. Pedig válság van..... szóval nacs csak a sznobok veszik, bár az ára tényleg nem a magyar átlag pénztárcánakl való
Más
Az Android elterjedésén hatalmasat lendítene, ha mem csak a kiváltságos nagy gyártók kaphatnák meg a legújabb Androidot. Akkor a kínai dzsunka (bár már így is használható) táblák sem 2.1/2.2/2.3, hanem 3.2-es oprendszerrel mennének, és sokkal népszerűbbek lehetnének. Sőt ettől az árak is mennének lefelé rendesen.
Sajnos most tényleg nem tudja senki azt , mint az Apple, ráadásul a jobb táblák ára annyi, vagy drágább, mint az iPad2-é. Na ezért nem veszik annyira az Androidos, minőségibb táblákat, mivel erősen túlárazottak, az Apple iPad-hoz képest.
iPad2 ár osztva 2-vel kb. ebből kellene kindulni.
Pc-k is csak így tudták letarolni, a szintén sokkal jobb, de jóval drágább Apple Mac gépeket.Sőt a Samsung még az is megengedi magának, hogy Apple szerű legyen a Galaxy tab, azaz egyedi csatlakozó, USB és HDMI nélkül. Pedig egy Androidos tábla ezt nem teheto meg.
A piacvezető Apple igen (persze korlátozza is ezzel a használhatóságát) -
erdoke
titán
Anyaghasználatot, processzor méretet nem szabad kihagyni, ha az előállítási költséget nézed. Elvileg a jobb minőségű kijelző is drágább lenne, de a lekötött mennyiségekkel, ill. a gyártás fejlesztésébe való beszállással ezt kompenzálni tudják. Nem csak a kijelző átló szabja meg egy tablet előállítási költségét...
A legjobb aláírás a héten
-
stifi
senior tag
nincsenek előttem a számok az előállítást tekintve, ez tény, de ha tovább szugerálják ezt a mesterséges igényt, egyre olcsóbb lesz az előállítás, és nem vagyok benne biztos, hogy ezt az árak is azonnal lekövetik.
persze nem vagyok jós, de azért az túlzás, hogy az apple "kis haszonkulccsal" adja, a belépő modelljük végfelhasználói ára 112000.- + ÁFA, ugyanez mondjuk Acerben vagy Asusban 80+ÁFA. Lehet az Applenek ez a +30% kevés, de abban biztos vagyok, hogy az előállítási költség neki a legalacsonyabb, hiszen ő a legnagyobb felvásárló a piacon, neki a legolcsóbbak az alkatrészek, és ha más tudja olcsóbban adni, ő is tudná. Persze semmi sem kényszeríti, ők sem hülyék, ha ennyiért is megveszik...Nincs időm kedvesnek lenni!
-
narumon
őstag
Olcsóbb tablet? Tudtommal ebben a minőségi kategóriában ez a legolcsóbb. Vagy lehet még kapni NEM kínai 10" méretű, normális kijelzővel rendelkező, hosszú akkumulátor üzemidejű tabletet? Mert akkor lemaradtam nem találtam ilyet még, csak minimum ipad árban (de inkább többért)
A haverom meg jól reprezentálja a világ lakosságának 90%-át aki nem informatikus és nem is akar az lenni. Egyébként hozzám is elhozta én is elvesztem benne. Biztos fórum böngészésével meg tudnám oldani, de mióta nem tini vagyok, azóta ezeket kidobott időnek érzem. Egyébként az volt (és még most is az) a gond, hogy az appok nagy részét nem lehet átrakni az SD kártyára csak a belső memóriába hajlandó települni, az meg így állandóan csont tele van, még SMS sem tud mindig megjönni.
Erre annyit mondott egy ismerős, hogy új Androidot kéne rátenni. Ez iphonenál ugye egy gomb megnyomása itunes alatt a rendszer frissítés, ZTE esetén semmi ilyesmit nem találtam, tehát megint fórum turkálás lenne, amivel köszönöm szépen engem hagyjanak békén.https://www.facebook.com/Naruvideo
-
vtechun
veterán
Van alap androidos tabletem es ipad2-m is. Termeszetesen eg es fold a kulonbseg, munkambol adodoan lehetosegem volt az osszes, ma, itthon, szolgaltatonal kaphato csucs android tabletet kiprobalni. Es ezek utan meg is nyugodtam, hogy nem vartam arra, hogy esetleg ipad2-t lehessen szolgaltatonal venni - hanem meg marcius 26.-an megvettem a media marktban... Az azert hozzatartozik, hogy meg most a 4-es szoftverrel termeszetesen csak ugy lehetek teljesen elegedett, ha jailbreakelve van - es nem, nem azert, hogy illegalisan beszerzett programokat tegyek ra, hanem olyasmiket amelyeket esetleg nem lehet az appstore-bol, pl. Xbmc-t. Meg persze a sok apro tweak miatt...
-
Alex91
félisten
Erre pont jó az összes többi olcsóbb tablet is. Miért pont a legdrágább?
Az iPad lenne a legdragabb A tudasahoz kepest jo arban van...
(A gagyi kinai vackokat hagyjuk, nem egy kategoria...)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Zso2
őstag
Pont ellent mondtál saját magadnak..
mert arra, hogy megnézze a leveleit, a híreket, és esetleg a kint élő unokával beszélgessen egy picit, teljesen tökéletes
Erre pont jó az összes többi olcsóbb tablet is. Miért pont a legdrágább?
A másik szeretné kihasználni ha már ilyet vett, de eddig nem sok sikert könyvelhetett el( a haverod inkább nem akarom megsérteni,úgy hogy hagyjuk..)
Ne haragudj, de mi a sz&r nehéz az ANdroidos készüléken, nehogy már azt mond ,hogy informatikusnak kell lenni hozzá Az összes tini kézükbe véve kb 5 perc 18 mp alatt tetőtöl a talpáig kiismeri...[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
Lényegtelen,hogy honnan közelítjük meg, a lényegen nem változtat (habár kicsit elkanyarodott a téma ahonnan indult) A Apple termékekkel csak hátrányban van az ember erre céloztam és ezt tetőzi a magas ár, miért is magas? Aztért írtam az elején ,hogy egy darabig még elevickélnek az élen a névvel, de rövid ídőn belül túl fog rajtuk mutatni pl Samsung is
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Alex91
félisten
Nézd, az Apple eléggé támogatja a Win-rol atteroket pl. (Boot Camp). NTFS-t olvasni alapból tud (igazandibol írni is, de ez ki van kapcsolva alapban, mivel MS nem adja ki a file rendszerét.)
Én azt vettem észre, hogy Winrol elég jól át lehet menni Mac-re, de visszafelé ez mar kicsit nehezebb . Akkor ki is a zartabb...?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
narumon
őstag
Hogy ne legyek telejsen off.: A tablet szerintem abszolút nem lufi, megvan a jól körülhatárolt területe ahol gyakorlatilag a legjobb választás. Tartalomfogyasztásra tökéletes. Én körül vagyok véve orvosokkal, építészekkel, és közöttük számtalan idősebb is van. Nem egy vett mostanában tabletet (ipad tipikusan), mert arra, hogy megnézze a leveleit, a híreket, és esetleg a kint élő unokával beszélgessen egy picit, teljesen tökéletes. Az egyikük konkrétan annyit mondott a minap, hogy mióta megvette az ipad-ot az asztali gépe még nem volt bekapcsolva.....
https://www.facebook.com/Naruvideo
-
narumon
őstag
válasz qpwoeiruty #31 üzenetére
Mondjuk akkor ehhez adalékként hozzátartozik pl ez is:
Két barátomnak van ZTE telefonja. Nem azért mert ilyet akart venni, vagy mert ezen Android fut, hanem azért mert bement a szolgáltatóhoz lecserélni a régi telefonját, és olcsón ezt ajánlották neki. A kettőjük közül az egyik csak és kizárólag telefonálásra használja, az ég világon másra nem. A másik szeretné kihasználni ha már ilyet vett, de eddig nem sok sikert könyvelhetett el; ugyanis kisgépszerelő a munkája és nem informatikus. Ennek megfelelően, számára pilótavizsgás az egész, ráadásul rengeteg problémába belefut, amit tőlem próbál megkérdezni, de sajnos én sem vagyok toppon benne, mert iphone-om van. Viszont az is tény, hogy az én telefonomat a kezébe véve, rögtön el tudja végezni azokat a feladatokat amik neki (és valamilyen szinten nekem is), pilótavizsga szintűek.https://www.facebook.com/Naruvideo
-
7
addikt
Igyekezzetek kevesebbet offolni!
-
qpwoeiruty
tag
válasz Tigerclaw #27 üzenetére
Az iPhone árszegmensében kell nézni az arányokat. "
Kell? Mi a francról beszélsz? Egy Apple fanboynak gondolom ott kell, különben nevetségesen leég ha előkerülnek az eladási adatok. De egyébként mondhatnál egy ész érvet ami miatt ott kellene nézni bármit is. Arról nem is beszélve, hogy az iPhone egyedülállóan drága, gyakorlatilag jobb Android-os telefonok kerülnek kevesebb, mint feleannyiba, és hasonló árszínvonalon csak a legújabb, abszolűt csúcsmodell telefonok vannak, amik szanaszét verik, ilyen telefonból a Galaxy S II-n kívül nem is jut most eszembe más. Szóval az iPhone árkategóriájában szinte nincs is más telefon. Ha ott nézed az adatokat, nyilván az fog nyerni!
" A belépő szint pedig abszolút lényegtelen, mert maga az okostelefont mint hardvert veszik az emberek mint a cukrot, az hogy android vagy akármilyen os van rajta a vásárlók 99%-át nem érdekli."
Valóban? Szerinted például a ZTE Blade tulajok nem tudják, hogy milyen OS fut a telefonjukon és csak a hardver miatt vették? Tegyünk egy próbát! Kérdezd meg a topicukban, hogy milyen OS fut rajta. Az arány valószínüleg tényleg legalább 99%-os lesz, csak éppen pont azon az oldalon, akik pontosan tudják, hogy mi fut a telefonjukon.
Baromi sok telefon van az alacsony árszegmensben, amin nem Android fut kezve a rengeteg butafonnal, symbian-nal (ami még mindig elég elterjedt annak ellenére hogy halott), badával, stb.
Csupa alaptalan általánosítást csinálsz, hogy bemagyarázd magadnak azt, amit a valós eladási adatok megcáfolnak![ Módosította: 7 ]
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #25 üzenetére
Igen, ez egy lényeges dolog. A prohardver közössége pont nem reprezentálja a piacot. A nagytöbbség nem informatikus, nekik olyan rendszerek kellene, amiben a kezük alá dolgoznak. Most igazából nincs olyan os a piacon, ami ideális lenne. Az android nem elêg stabil, nem eléggé optimalizált, az ios pedig túlságosan zárt rendszer, amihez a mai emberek nehezen szoknak hozzá, sőt szerintem nem is kellene hozzászokni, az ios-nek kellene igazodni az igényekhez. Vannak benne kötöttségek, amik biztosítják, hogy a rendszer tovàbbra is stabil ês optimalizált maradjon, de sajnos ezen túl vannak amik csak az Apple érdekeit szolgálják.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Alex91
félisten
Gondolom NTFS-re volt formazva a pendrive. Valoszinuleg egy HFS-re formazott cuccott a frissen telepitett laptopod szinten nem kezelt volna, es te is neztel volna, mint a moziban...
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz qpwoeiruty #21 üzenetére
Nem tudom mire érted. Szerintem teljesen korrektek az állítások. Tableteknél jól látszik, hogy a boltokban mi fogy, ott az android jelenleg nem nyerő. Telefonoknál pedig teljesen megtévesztő a statisztikai, pontosabban jól kell értelmezni. Az iPhone árszegmensében kell nézni az arányokat. A belépő szint pedig abszolút lényegtelen, mert maga az okostelefont mint hardvert veszik az emberek mint a cukrot, az hogy android vagy akármilyen os van rajta a vásárlók 99%-át nem érdekli. Nekik sokkal többet számítanak a "hagyomànyos" telefon paraméterek, mint kijelző, kamera, kinézet. Ráadásul abban a szegmensben ki se lehet kerülni az androidot, mert szinte csak az van. Sajnos az is egy gyártói tévedés, hogy nincs szükség a piacon jó minőségü középkategóriás "nem okos" telefonra. Ma szinte ott tartunk, hogy vannak a nagyiphone-ok és ami attól feljebb van, az már mind érintős okostelefon.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
joey04
titán
hosszú vitákra nincs türelmem, csak a tényekről beszéltem. A felsőkategóriában még a rekordokat döntögető sgs2 eladási sem közelítik meg az iphone eladásait. Aztán itt van ez is. Vagyis igenis nehéz dolga lesz a droidnak, és ezt a számok mutatják. Nem azért mert én szerintem, vagy bárki szerint rosszabb vagy jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
Ez nem túl meglepő. Ami azt illeti ezt a felmérést én a feléért is megcsináltam volna nekik.
Az Apple elég széles réteget tud kiszolgálni az iOS-el a technikai analfabétáktól kezdve, a fiatal pózereken át, az igényes zárt rendszereket kedvelő felhasználókon át a rajongókig szinte mindenki megtalálja benne a számítását. Az Android inkább az it világában jártasabb felhasználóknak ideális, jóval nagyobb hozzáértést és félkészültséget igényel, cserébe viszont testre szabható a végtelenségig a legtöbb tekintetben.
Kíváncsi leszek még a Windows 8-ra mit tud majd nyújtani a két legnagyobb alternatívával szemben, remélem hogy príma munkát végeznek majd a Microsoft-os srácok. -
Zso2
őstag
A zárt rendszerükről még annyit, hogy múltkor volt nálunk előadás , az ember olyan buszke volt az Apple notijára, na de mikor egy egyszerű pendrive-ra nem tudott rárakni egy videót,meg dokumentumot,mert éppen a jó kis OS-e nem engedte, na akkor jött a magyarázkodás . Én meg fogtam a kis "frissen" telepített laptopom rádugtam 3 pent és keresztül kasul másolgattam.Jó ezek általában user nem elég hozzáértést jelent,de hogy még fél óraa múlva is azt próbálgatta vajon miért tiltja le.. Utána megunta és azt mondta frissíteni kell a rendszerét
-
Zso2
őstag
Miért nincs esélye az ANdroidosnak az Iphone ellen? Semmivel nem tud többet,sőtt elég zárt rendszer nem dobálnak utánad annnyi programot sem..
Teljesen kielégít az Androidos teló, azt teszek-veszek,rakok jobbra-balra rajta amit akarok.
Szerintem meg az Iphone egy "merev" agyontutujgatott készülék.
Meg észrevettem,hogy már inkább az a menő a fiatalabbak körében is akinek Galaxy s2 van és nem az akinek Iphone.Szerintem a névből még elevickélnek egy kis ideig az élen,de már nem kel sok ,hogy odategye magát jobban a két nagy Koreai cég. Hamar feljöttek, ezt bizonyítja az is,hogy pereskedik az Apple minden sz@rért,ugyanis félti az uralmát.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Amíg az Android olyan amilyen, esélye sem lesz az iPad ellen, ahogy az iPhone ellen sincs a mai napig. Ugye az ilyen olcsó 20k-s droidok miatt megugrott piaci részesedés nem játszik. Ami nagyon fasza rendszer lehetett volna, az a webos, meg a MS-nak van esélye, ha lesz olyan jó, mint a WP7, és hamar felnő. és lesznek persze minőségi appok rá dögivel.
-
Tigerclaw
nagyúr
A tablet és egy jobb fajta okostelefon bizonyos szempontból üti egymást. Nekem pl. van iPadom, de nincs okostelefonom és eszembe nem jut hogy vegyek pl iPhone-t vagy bármilyen okostelefont.
Biztos sok múlik azon, hogy kinél mi jött előbb.
A tabletszegmens pedig abszolút nem hype, ez nem fog kidurranni még sokáig.
-
erdoke
titán
A széles körű igény valóban kérdéses, de ha az egyszeri júzer kipróbálja, szerintem akarni fogja.
Az olcsó előállítást bizonyára az ujjadból szoptad, ugyanis az iPad-en viszonylag alacsony haszna van az Apple-nek, az összes többi gyártó, ami vele próbál versenyezni, még ennél is kisebb haszonkulccsal dolgozik. Pont ezért nem tudják olcsóbban adni, ami triviális versenyelőny lehetne.A legjobb aláírás a héten
-
stifi
senior tag
elmentem ezt az oldalt, és 2015-ben megnézem újra, majd idejövök flémelni
a véleményem ugyanis az, hogy az egész táblapc piac körüli hype egy hatalmas lufi, és csak idő kérdése, mikor pukkan ki..
mivel tudnak ezek többet egy mobilnál 10" méretben? értem én, hogy minden háztartásba kell egy ilyen, mert olcsón elő lehet állítani és pofátlan összeget el lehet kérni érte, de véleményem szerint csak ennek a ténynek köszönhető, hogy ontják az arcunkba a sok terméket, és elhitetik velünk, hogy ez jó, ez kell... miközben alig van létjogosultsága..de ez magánvélemény! 2015-ben remélhetőleg tényként tekinthetek rá vissza
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
erdoke
titán
válasz qpwoeiruty #13 üzenetére
Igazad van, elmarad az értékesített darabszámot tekintve, éppen csak a komplett mobil iparág profitjának 2/3-át termeli az Apple. Bizonyára sokkal jobb 20 Ft haszonnal gagyi ZTE és Huawei telefonokat árulni, vagy a nyereségesség határát hol az egyik, hol a másik oldalról kerülgetni, ahogy teszi azt az LG, a SE és a Motorola...
Ettől még tény, hogy jelenleg mind a legnépszerűbb okostelfon az iPhone 4, mind a legnagyobb okostelefon gyártó az Apple. Még egyszer mondom: tény, nem örülök neki, nem bosszant, ez a helyzet.A legjobb aláírás a héten
-
Zso2
őstag
Addig jár a korsó, a kútra...
Persze,ha mindenkit perelnek,mert hasonlít a gépükre valami.. Megutáltam a céget, az árcédulájával együtt.Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
qpwoeiruty
tag
Egy iPhone 4 tudásánál jobb Android feleannyiba sem kerül, mint az iPhone 4. Szóval a kérdésre a válasz szerintem az, hogy nem.
erdoke és a többiek: úgy látom nem tűnt fel, hogy OS-ekről szól a hír és az adatok is, nem pedig gyártókról. Az iOS pedig sehol nincs az Androidhoz képest már nagyon régóta.
-
Findzs
addikt
de okosak, hogy tudják mi lesz 4 év múlva
a lottószámokat nem tudják véletlenül ?"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
leviske
veterán
Az ilyen elemzésekről nekem mindig a Lehman Brothers csődje utáni nyilatkozatok jutnak eszembe. "Ez csak magánvélemény, attól, hogy valamelyik bank AAA besorolást kap, még csődbe mehet egyik pillanatról a másikra."
(#2) Harlek: Én is így látom.
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
Akkor azok is sznobok akik csúcs androidot vesznek?
Ez kb olyan minthogy te is sznob vagy azért mert I5-ös gépet veszel AMD helyett?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
nkmedve
őstag
Hát ez igy elég LOL amit irsz, nem tudom feltűnt-e, de eddig minden új iPhone szériából többet adtak el mint az előzőből, a piaci részesedése is folyamatosan növekedett. Előreláthatóan az i5-ből még többet el fognak adni.
Ha az iPhone egy sznobtelefon akkor ugyan úgy sznobtelefon egy felsőketegóriás Androidos tepsi is.
-
BotaN
senior tag
2 éve az iPhone-ről is ezt mondták, mára meg ott tartunk hogy már csak az újgazdag sznobok utánzatok vesznek olyat. Minden ki megy a divatból egyszer, így lesz ez az iPad-el is.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
Tigerclaw
nagyúr
"...az Apple teljesen egységes szolgáltatást kínál azzal, hogy a hardver gyártása mellett az operációs rendszer és a szoftveres támogatás is házon belül valósul meg. Amíg erre az előnyre nem tudnak reagálni a konkurensek, addig az iPad előnye nincs veszélyben."
Ez a lényeg, de még hozzátenném, hogy a tartalomszolgáltatás (zene, film, könyv, podcast) nagy része is a saját kezükben van, ami nem csak nekik jó, de az ipad tulajoknak is. Sajnos mi ezekből nem részesülhetünk még egy ideig.
Én egyébként kíváncsi vagyok az iPad 3-ra és ha nagy lépés lesz a 2-eshez képest, meg is fogom venni.
-
Cyberpunk
félisten
De előtte még túl kell élnünk 2012-őt A jövő heti lottószámokat is meg jövendölhetnék nekem
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Harlek
tag
Az ilyen elemezések - függetlenül attól, hogy milyen módszert alkalmaztak és mennyire hiteles vagy pontos az eredmény - csupán arra jók, hogy a köztudatba bedobva megnöveljék adott termék eladásait.
"Mindenki másnak iPadje lesz, csak nekem nem? Akkor nekem is vennem kell egyet!"
-
qpwoeiruty
tag
"de nem lehet elmenni szó nélkül az iOS-hez mérten rosszabb kezelőfelület mellett"
Azért ezeknek is van humorérzékük
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gitáros topic
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest