Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Miért nincs esélye az ANdroidosnak az Iphone ellen? Semmivel nem tud többet,sőtt elég zárt rendszer nem dobálnak utánad annnyi programot sem..
Teljesen kielégít az Androidos teló, azt teszek-veszek,rakok jobbra-balra rajta amit akarok.
Szerintem meg az Iphone egy "merev" agyontutujgatott készülék.
Meg észrevettem,hogy már inkább az a menő a fiatalabbak körében is akinek Galaxy s2 van és nem az akinek Iphone.Szerintem a névből még elevickélnek egy kis ideig az élen,de már nem kel sok ,hogy odategye magát jobban a két nagy Koreai cég. Hamar feljöttek, ezt bizonyítja az is,hogy pereskedik az Apple minden sz@rért,ugyanis félti az uralmát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- ELADÓ Acer Predator Helios Neo 16 (PHN16-72-91WL) i9/RTX4060/16GB/512SSD Garanciális!
- i9 -10 gen MSI GS75 Stealth gamer laptop (HIBÁS)
- Dell WD19S + 180W adapter
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest