- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
válasz
qpwoeiruty #31 üzenetére
Mondjuk akkor ehhez adalékként hozzátartozik pl ez is:
Két barátomnak van ZTE telefonja. Nem azért mert ilyet akart venni, vagy mert ezen Android fut, hanem azért mert bement a szolgáltatóhoz lecserélni a régi telefonját, és olcsón ezt ajánlották neki. A kettőjük közül az egyik csak és kizárólag telefonálásra használja, az ég világon másra nem. A másik szeretné kihasználni ha már ilyet vett, de eddig nem sok sikert könyvelhetett el; ugyanis kisgépszerelő a munkája és nem informatikus. Ennek megfelelően, számára pilótavizsgás az egész, ráadásul rengeteg problémába belefut, amit tőlem próbál megkérdezni, de sajnos én sem vagyok toppon benne, mert iphone-om van. Viszont az is tény, hogy az én telefonomat a kezébe véve, rögtön el tudja végezni azokat a feladatokat amik neki (és valamilyen szinten nekem is), pilótavizsga szintűek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat elemzése a tabletekre való igény nagymértékű növekedését prognosztizálja.
- Macbook Pro 13" M2 - 2023 gyártás, 16GB RAM, touchbar - garancia ( 78)
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia ( 106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest