- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
Jogos vette!!!!!!!!
De a lényeg azt perli aki a procit gyártotta neki??
ezt olvasva is kinyilik a bicska a zsebembe:
"Az utolsó leheletemig harcolok, ha kell, és az Apple 40 milliárdjának minden centjét arra fordítom, hogy igazságot tegyek. Megsemmisítem az Androidot, mert az egy lopott termék. Termonukleáris háborút akarok… Nem akarom a pénzedet. Ha felajánlasz 5 milliárd dollárt, nem kellene. Rengeteg pénzem van. Azt akarom, hogy ne használd a mi ötleteinket az Androidban, ez minden, amit akarok"
Már nem azért, de nem az APPLE találta ki az okostelefont, mert ő így gondolta!!!!!!!!!!
Az Iphone is lopott/alkalmaz sok mindent amit mások már rég kitaláltak még sem perel érte senki!!!
-
SShadow
aktív tag
BESZOPTA AZ ALMA és remélem jó sok pénzébe is fájt ez az egész pereskedés
)))
Én soha nem voltam alma párti az egész egy jól felépített marketing hadművelet!
Azt aláírom hogy jelen pillanatban a hardware erős MÉG!!! De szerintem az Appstore miatt megy ilyen jól a szekér.Nálam az I-re az tette fel a pontot, hogy amerikába az almából szinte "létkérdést" csináltak.
Nincs almád te nem is vagy EMBER.
A múltkor láttam egy műsort (burkol reklám): Milyen az ideális ballagási ajándék?
Felsoroltak több dolgot pl: N-GAGE (nem is érem pár éves videó??) és a végén egy APPLE cucc IPHONE vagy IPAD nyert. Mert azzal menő leszel a többiek között!
Hát nem gusztustalan ez a Nokiába nyíltan belerúgnak, de kérdem én hol voltak akkor mikor megjelent a 7650????
A másik a Samsung elleni dolog: milyen dolog egy olyan céget perelni akitől anno a procikat kaptuk???? Nem is értem meg kéne nekik köszönni nekik nem hátba szúrni őket!!!Amúgy az egész per egy vicc az almát is perelhetnék azok akik előbb csináltak érintős telót/pda-t
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest