- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
BESZOPTA AZ ALMA és remélem jó sok pénzébe is fájt ez az egész pereskedés
)))
Én soha nem voltam alma párti az egész egy jól felépített marketing hadművelet!
Azt aláírom hogy jelen pillanatban a hardware erős MÉG!!! De szerintem az Appstore miatt megy ilyen jól a szekér.Nálam az I-re az tette fel a pontot, hogy amerikába az almából szinte "létkérdést" csináltak.
Nincs almád te nem is vagy EMBER.
A múltkor láttam egy műsort (burkol reklám): Milyen az ideális ballagási ajándék?
Felsoroltak több dolgot pl: N-GAGE (nem is érem pár éves videó??) és a végén egy APPLE cucc IPHONE vagy IPAD nyert. Mert azzal menő leszel a többiek között!
Hát nem gusztustalan ez a Nokiába nyíltan belerúgnak, de kérdem én hol voltak akkor mikor megjelent a 7650????
A másik a Samsung elleni dolog: milyen dolog egy olyan céget perelni akitől anno a procikat kaptuk???? Nem is értem meg kéne nekik köszönni nekik nem hátba szúrni őket!!!Amúgy az egész per egy vicc az almát is perelhetnék azok akik előbb csináltak érintős telót/pda-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest