Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
És te ennyire hiszel a megadott adatok 100% pontosságában? Szerintem a teszteknek pont az az értelmük, hogy kiderüljön, vajon a gyártó által kiadott adatok hitelesek-e.
Nos, ha a tesztben a mért teljesítményt a gyár által közölt értékkel osztja-szorozza, az pont nem a valós értéket fogja mutatni.
#49 is ezen a véleményen van, ahogy olvasom.
-
Melorin
addikt
"megnéztük azt is, milyen hatásfokkal dolgoznak a tápok egy átlagos, nyugalomban lévő rendszer fogyasztási szintjén, tehát 60 watt környékén. Ekkor a CX600-nál 81 wattot mutatott a konnektoros fogyasztásmérő"
Ezt a linkelt oldalról szedtem ki. Ezek szerint egy átlagos, nyugalomban lévő rendszer 60W-ot fogyaszt? Hmm, honnan veszik? Ha pár wattal is eltér, márpedig valószínűleg eltér, akkor a mért 81W-hoz képest már nem akkora a hatásfok? Pedig most pár wattról beszélünk csak. Na mindegy, én ezt a tesztet sosem fogom megérteni
-
Melorin
addikt
Nem hiszem, hogy megtették azt, hogy minden csatlakozón lemérték a fogyasztást. Gondolj csak a CPU tápfeszére, azt milyen csatlakozón kapja az alaplap. Nem hiszem, hogy ezt ki lehet vitelezni. Szerintem csak hasraütött, vagy megsaccolta hogy mennyit fogyaszthat. És ez így számomra már nem hiteles.
-
Melorin
addikt
Nem értem a teszt azon részét, ahol elvileg 60W fogyasztásnál 73W-ot vett fel a hálózatból.
Honnan tudta a tesztelő, hogy pont úgy dolgozik a gép, hogy 60W-ot fogyaszt? Ahhoz meg kéne mérni a tápcsatlakozókon is a teljesítményt, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Steam Deck
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen autót vegyek?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest