Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
És te ennyire hiszel a megadott adatok 100% pontosságában? Szerintem a teszteknek pont az az értelmük, hogy kiderüljön, vajon a gyártó által kiadott adatok hitelesek-e.
Nos, ha a tesztben a mért teljesítményt a gyár által közölt értékkel osztja-szorozza, az pont nem a valós értéket fogja mutatni.
#49 is ezen a véleményen van, ahogy olvasom.
-
Melorin
addikt
"megnéztük azt is, milyen hatásfokkal dolgoznak a tápok egy átlagos, nyugalomban lévő rendszer fogyasztási szintjén, tehát 60 watt környékén. Ekkor a CX600-nál 81 wattot mutatott a konnektoros fogyasztásmérő"
Ezt a linkelt oldalról szedtem ki. Ezek szerint egy átlagos, nyugalomban lévő rendszer 60W-ot fogyaszt? Hmm, honnan veszik? Ha pár wattal is eltér, márpedig valószínűleg eltér, akkor a mért 81W-hoz képest már nem akkora a hatásfok? Pedig most pár wattról beszélünk csak. Na mindegy, én ezt a tesztet sosem fogom megérteni

-
Melorin
addikt
Nem hiszem, hogy megtették azt, hogy minden csatlakozón lemérték a fogyasztást. Gondolj csak a CPU tápfeszére, azt milyen csatlakozón kapja az alaplap. Nem hiszem, hogy ezt ki lehet vitelezni. Szerintem csak hasraütött, vagy megsaccolta hogy mennyit fogyaszthat. És ez így számomra már nem hiteles.
-
Melorin
addikt
Nem értem a teszt azon részét, ahol elvileg 60W fogyasztásnál 73W-ot vett fel a hálózatból.
Honnan tudta a tesztelő, hogy pont úgy dolgozik a gép, hogy 60W-ot fogyaszt? Ahhoz meg kéne mérni a tápcsatlakozókon is a teljesítményt, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Nintendo Switch
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő