- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
És te ennyire hiszel a megadott adatok 100% pontosságában? Szerintem a teszteknek pont az az értelmük, hogy kiderüljön, vajon a gyártó által kiadott adatok hitelesek-e.
Nos, ha a tesztben a mért teljesítményt a gyár által közölt értékkel osztja-szorozza, az pont nem a valós értéket fogja mutatni.
#49 is ezen a véleményen van, ahogy olvasom.
-
Melorin
addikt
"megnéztük azt is, milyen hatásfokkal dolgoznak a tápok egy átlagos, nyugalomban lévő rendszer fogyasztási szintjén, tehát 60 watt környékén. Ekkor a CX600-nál 81 wattot mutatott a konnektoros fogyasztásmérő"
Ezt a linkelt oldalról szedtem ki. Ezek szerint egy átlagos, nyugalomban lévő rendszer 60W-ot fogyaszt? Hmm, honnan veszik? Ha pár wattal is eltér, márpedig valószínűleg eltér, akkor a mért 81W-hoz képest már nem akkora a hatásfok? Pedig most pár wattról beszélünk csak. Na mindegy, én ezt a tesztet sosem fogom megérteni
-
Melorin
addikt
Nem hiszem, hogy megtették azt, hogy minden csatlakozón lemérték a fogyasztást. Gondolj csak a CPU tápfeszére, azt milyen csatlakozón kapja az alaplap. Nem hiszem, hogy ezt ki lehet vitelezni. Szerintem csak hasraütött, vagy megsaccolta hogy mennyit fogyaszthat. És ez így számomra már nem hiteles.
-
Melorin
addikt
Nem értem a teszt azon részét, ahol elvileg 60W fogyasztásnál 73W-ot vett fel a hálózatból.
Honnan tudta a tesztelő, hogy pont úgy dolgozik a gép, hogy 60W-ot fogyaszt? Ahhoz meg kéne mérni a tápcsatlakozókon is a teljesítményt, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Suzuki topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest