Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Nézd, van egy pár másik oldal, pl. a JohnnyGuru, ahol szintén letesztelik a hatásfokot. Alaposan. Nem kerítenek nagy feneket neki, hogy csinálják, de mégis mindenki hisz neki. Megjegyzem, a Szab.Tom által említett görbével van még egy kis gond: a hálózati fesz 110 vagy 230V-ra van-e megadva. Ugye a kettő esetén nem azonos a görbe. Erre a JohnnyGuiru-nál ki is szoktak térni.
Nem tudom hányféle képen kell leírni ugyanazt, hogy megértsd: igen, szerintem kimérték a hatásfokot. Bízom ennyire a PH!-ban. Ha tudod, cáfold meg, én leszek az első, aki véres szájjal tépi akkor a PH!-t, hogy hasra csapott értékeket írnak le a tesztjeikben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest