- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
"megnéztük azt is, milyen hatásfokkal dolgoznak a tápok egy átlagos, nyugalomban lévő rendszer fogyasztási szintjén, tehát 60 watt környékén. Ekkor a CX600-nál 81 wattot mutatott a konnektoros fogyasztásmérő"
Ezt a linkelt oldalról szedtem ki. Ezek szerint egy átlagos, nyugalomban lévő rendszer 60W-ot fogyaszt? Hmm, honnan veszik? Ha pár wattal is eltér, márpedig valószínűleg eltér, akkor a mért 81W-hoz képest már nem akkora a hatásfok? Pedig most pár wattról beszélünk csak. Na mindegy, én ezt a tesztet sosem fogom megérteni
-
szab.tam
nagyúr
nem értelek. légyszi kicsit konkrétabban.
elég röviden, ne sokoldalas cikkre mutató linkkel, mert abban nem találom a kérdésemre a választ...***
a konnektorból való mérés az egyik oldal. ok. nekem is van.
de a valós, (gép oldali), fogyasztás mérése hol és hogyan történik?
az erről való metódus leírását elsőre nem találom.
mert a gyári hardver tdp-ket összeadva, és a kettőt összevetve nem feltétlenül hiteles eredmény jön ki.
én ezt vitattam.***
vagy nem látok valamit...
(de nem szók hozzá tovább, mert lehet, hogy rudi 2 mondatban megmagyarázza, amit félreértettem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő