- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDR123
tag
válasz
Achill3uS #12 üzenetére
Ez rossz hasonlat. Persze hogy használjuk. Annó 1 GB RAM is rengetegnek tűnt, most meg az egyik gépembe csak 16 GB van, a másikba amin dolgozok 32 GB.
Lesz amire kelleni fog az erőforrás.Autós példa azért rossz, mert az inkább életveszélyes, míg a gyorsabb és/vagy nagyobb ram, tárhely stb az max egy ideig valahol nincs kihasználva, de nem veszélyes.
Mi, lusta fejlesztők teszünk róla hogy kelljen.
-
do3om
addikt
válasz
Achill3uS #12 üzenetére
Megtudod venni az az autót és használni? (persze tudom pénz de ettől függetlenül)
A városban 50-el kószálva, de ha úgy adódik a körülmény, vagy bátor vagy és jó az út akkor mehet 44x-et azonnal?
Ez a ram berakod netezel aztán nyomnál egy tesztet feltolhatod 6000Mhz-re?Nincs több kérdésem.
-
siposz
aktív tag
válasz
Achill3uS #12 üzenetére
Hát annyira nem adja a párhuzam. A bugatti tényleg háromszor olyan gyors, mint az én autóm, mégpedig mérhetően. De arra nem kapunk választ, hogy egy ilyen tuning mennyivel teszi gyorsabbá az egész gépet.
Pl. Mennyivel gyorsabb így valamilyen program, egy tunigolatlan proci/memória rendszerhez képest. Mondjuk legyen az is lefolytva 2 mag 2 szálra.
-
Zotya84
őstag
válasz
Achill3uS #12 üzenetére
Ja, jópofa is a Bugatti azzal a rekorddal kapcsolatban: milyen nagyvonalúan jelenteték ki, hogy befejezik a közúti sebességrekordok haszolását, pont azután, hogy új csúcsot állítottak fel... Egyébként értelme, ahogy ennek, úgy annak is ugyanannyi: legyen mire verni. Marketingértéke számomra ugyanannyi: NULL. Pont annyi Chiront fogok venni, mint ilyen RAMot, hiába övék a rekord.
Remélem ezzel nem tapostam nagyon a lelkedbe, nem azt írtam, hogy rossz látni, hogy hol egy technológia határa, csak az értelmét nem minden esetben látom, de elismerem, mert komoly eredmény, amire én nem lennék képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest