Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
Predator666 #23 üzenetére
MAGUS, ugyanmár... Nincs elég jól tápolható játék már a piacon?
#10 Rexdemon:
Én kb. 1999 - 2000 óta nem játszottam egy rendeset.AE
-
Predator666
aktív tag
No, ha ez jó lesz, akkor veszek alá egy gépet is. Bár jobban örülnék egy Magus implementációnak.
-
Peethy
őstag
Kíváncsi vagyok, milyen is lesz. Bár ha csak annyira lesz élvezhető, mint a Fable meg a Dragon Age, akkor nem sok jóra számítok. Nekem mindkettő elég monoton volt, főleg a Fable.
A később érkező cuccokról meg annyit, hogy ezt majdnemhogy egyedül a WoWnál tartják be, ott is elég nagy késésekkel.
No persze a Simsnél is van ilyen, de azt inkább nem említem meg
-
HaaS
addikt
válasz
capulet75 #20 üzenetére
!
Andaron jutott eszembe erről, kicsit más világ az online... nagyban próbálgatom mi, hogy, meg minek... egyszer csak megáll mögöttem egy gyerek, valami assassinféle:
- Nem tod hol van a mittudoménmi?
- Nem én. Most kezdtem, próbálom kirakni a skilleket a helyükre.
(Erre ő: duel call.)
(Na jó... legyen egy szép napod. Elfogadom.)
Hátat fordítva neki dispelezem a megidézett valamit, próbálok leülni, elsötétül a monitor, báámm, aztán ütöget, bámm, bámm... az utolsó találat előtt kis szünet, gondolom csodálkozik. Vége.
- No, jobb már? - én.
- Hülye barom! - ő... aztán továbbrohan...Hogy röhögtem már, jó ég
!
-
capulet75
addikt
Nem lesz ez rossz,bár mi még mindíg inkább fogjuk a kis kockáinkat meg a karakterlapjainkat és játszunk egy jót.
-
BloodyEddie
őstag
Ilyen örömhírre tolok is gyorsan valami OMG-t
Mennyit gondolkozhattak az elnevezésen?
-
leviske
veterán
Érdekesen hangzik. De azért én még kicsit kételkedem benne, hogy sikerül a DA színvonalát hozni. Ehhez a társak előtörténetét és személyiségét nagyon ki kéne dolgozni, márpedig erre többnyire egyik -relatíve- kis stúdiónak se jut ideje.
-
válasz
Brutális eb #14 üzenetére
Attól még lehet jó. Én pl. kipróbáltam a DDO-t, és - feltéve, hogy bizonyos kasztokat választasz - akár egyedül is lehet játszani, szinte ugyanolyan játékélménnyel, mint amit az NWN vagy KOTOR adott.
-
Brutális eb
addikt
Ismét egy játék aminek vártam offline folytatását(kotor volt a másik)erre ez is online.
Roppant dühös vagyok én szeretek egyedül nyomulni sokkal jobban bejön mint a szines-szagos tömegnyomor. (És jobban is kitudom játszani a a krakterem mint online.):Gondolom idővel ahogyan készülget ez is kap egy nagy adag konzolra butitást..... -
Kuncsaft
csendes tag
Szerintem amennyi MMO van már, nem fog labdába rugni sajna.
Pedig maga a játék jó.
Tudom miröl beszélek, van jopár MMO mögöttem, (És idö is közel 10 év MMO-zás). -
Rexdemon
aktív tag
Nekem mondod?
Hat (!) éve nem sikerült összehozni, most vmilyen isteni szikra hatására pár régi cimbora mellé sikerült egy-két újoncot is recruitolnunk, ezen a nyáron több alkalommal is összejött a szeánsz
A D&Dnek valóban kissé veretes a mágiarendszere, de ha már oldschool, akkor simán belefér
-
ArchElf
addikt
Milyen régen is volt már az utolsó ilyenem...
Ilyen írásoknál mindig felbuzdul bennem a vágy, hogy néha be kellene néznem egy-egy szeánszra, de amennyi idő elmegy vele... (nem egy-egy alkalommal, hanem hetente, havonta, rendszeresen...)más:
de később hónapról hónapra fognak érkezni hozzá az újabb tartalmak.
Hogy ezt milyen sokan ígérgetik...AE
-
Rexdemon
aktív tag
Ehh....
Arra itt vannak a haverok, akikkel D&Dt játszunk van papír meg ceruza és sok szép színes kocka.
Bár lehet benne ráció, mert elég nehéz megszervezni,h mindenki ráérjen/kimenőt kapjon otthon, a kerek nagy világon belülről talán könnyebben összejön egy parti. Mondjuk, azt nem tudja semmilyen PCs game utolérni, amit haverokkal lehet produkálni egy jó hangulatú RPG ülés alatt
-
Vistaboy
veterán
Nem lesz offline mód, megalkotod a karakteredet, utána végigmész a tutorial részen, és már mehetsz is online. Ez egy online kooperatív RPG játék lesz.
Magyarán úgy képzeld el, hogy összejöttök haverokkal D&D játékkal játszani, csak itt nem ceruza meg papír, hanem online, minden karaktert más ember irányít a csapatban. Megszerveztek egy partit, és go.
"Osz' kösd fel a gatyád, haver, mer' gyakni megyünk jól!" - Khitomer.
-
Rexdemon
aktív tag
Mostakkó' akkómostan lesz ennek offline campaign módja, vagy mifene? Biztosan énvok a paraszt, de nem jöttem rá az ismertetőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU