Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Aktív témák
-
Tetsuo
őstag
válasz
hallador #238 üzenetére
Azt nem mondom, hogy pl. ők a magyar érdeket képviselték, de annak érdekében lavírozhattak, esetleges rossz döntéseket hozva, most nem részletzném (eleve Sztánlint idéző törvény béklyózza a szólás szabadságát etekintetben), de valószínűleg fordítva látnánk a pozitívumokat és a negatívumokat, mindenestre azóta ezeknél csak rosszabb a helyzet.
-
Tetsuo
őstag
A legfőbb érved a nagyon bénán szarkasztikus szoci nosztalgia mellett, mindig személyeskedés.
Vitapartnerednek teljesen igaza van (már megint): a távol-keletiek biorobotok. Senki nem dolgozik náluk többet vagy gyorsabban.
Erre te: na de nézd meg az átnevelőtáborokat és ne mondj ellent, mert voltam Japánban.
LoL -
janeszgol
félisten
Én dél-koreai cégnél dolgoztam. Látom nem megy át, most nem tudom, hogy az internetnek, vagy a nyakad sávszélessége kevés, de elmondom:
Arra reflektáltam, hogy az ázsiaiaknál jellemzően a munka, a tárgy az első. Az ember pedig háttérbe szorul. Ez ennyire bonyolult Hallador elvtárs?
Szóval gondolom az lehet a baj, hogy régebben beszóltam neked, amit nagyon a szívedre vettél, és most bosszút állsz. Mivel a hozzászólásaidnak se füle, se farka. Ez inkább érzelmi alapon lehet. Most a másik lehetőséget nem írom le, nem akarok személyeskedni Hallador elvárs.
-
janeszgol
félisten
Miért te megjártad a tábort? Nem, csak a neten okoskodsz. Azt gondolod ezzel a szöveggel megmentetted a világot? Nem. Szóval leveheted a supermanes pizsit. Tudod hogy nevezik azt, amit te csinálsz? Képmutatás.
Ha tudnál olvasni láthattad volna, hogy én a munkához való hozzáállásról írtam. Semmi többröl. Te jöttél nekem a táborokkal, majd Rákosival (ez gondolom már bindelve van valamelyik gombra neked).
Aktív témák
Hirdetés
ph A brit távközlési vállalatok 2021-től nem vásárolhatnak a kínai Huawei technológiai óriáscégtől berendezéseket a nagy-britanniai 5G mobilhálózat kiépítéséhez.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest