Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
Én megvettem ezt a DLC-t, és egyszerüen nem telepiti a játék. Ujraraktam már a gamet, mindenféle mod nélkül, kiprobáltam mindenféle trükköt amit a hivatalos forumon irtak, de eddig semmi. Azt irja: "Install Failed". Ide is nehezen jutottam, elötte nem akarta letölteni aztán meg 100%-on stagnált. Semmi nem használ. Bioware elvileg javitotta server-oldalon, de azota is rengeteg embernek ugyanugy rossz.
Ha valaki találkozott már ezzel a problémával (forum szerint elég gyakori) és megoldotta, szeretném a segítségét kérni.
köszi!
-
-
ViTaZi
aktív tag
Ekkora bakit benne hagyni a játékba! És ráadásul egy ekkora cégnél? Nem szokták tesztelni esetleg a DLc-ket mielőtt kiadják őket?
-
jahrn
senior tag
A bugot ugy lehet elkerulni ha koronazas utani mentest viszel tovabb, a past-campaign save nem jo. Tehat ha az Awakeninghez utobbit hasznaltal akkor bukta...
-
leviske
veterán
"mindenképpen úgy beszél veled, mintha elutasítottad volna azt"
Szóval akkor az alap szál, hogy az első rész főszereplője és a Vezérdémon... érdekes. Bár mondjuk várható volt, hogy a BW nem akar az ajánlat következményével bajlódni.
MÁS: Tervezem, hogy veszek 1600 pontot, hogy maradjon a DA2-re is. Magyarországon még működik a feltöltőkártyás rendszer, vagy érdemes inkább az onlinebanknál maradni?
L3zl13: Szerintem is jobb lett volna egy teljes lezárás az összes, későbbiekben nem szereplő karakternek, mondjuk egy kiegészítő formájában. (Ezt vártam volna az Awakening-től, bár ezt már többször írtam.) De lehet, hogy ezt nehezebb lett volna a második résszel túlugrani, pedig egyelőre eléggé úgy tűnik, hogy a második résszel igyekeznek majd pályára állítani a franchise-t, tehát fontos, hogy az jobban letaglózza a népet.
-
P00By
nagyúr
Kedves BioWare összekaphatná magát
-
L3zl13
nagyúr
Ezt utálom ezekben a DLC-kben.
Amint elkezdik komolyabban promózni az új részt a régit teljesen ejtik.
Szerintem igazán belefért volna még valami ebbe a majd fél évbe ami a 2. részig hátra van.Esetleg valami felvezetőt a 2. részhez nem sokkal megjelenés előtt?
-
Vistaboy
veterán
A hivatalos oldalon nem írnak platformot, csak hogy Witch Hunt DLC Pack. Tehát akkor gondolom, hogy mindegyik hibás.
Egy biztos, hogy a PC verzió az, mert én találkoztam a hibával.
SPOILER!!!
A hiba úgy jön elő, hogy a végén, amikor beszélsz Morrigan-nel, akkor - függetlenül, hogy a Dragon Age-ben elfogadtad-e az ajánlatát (A rituáléról) vagy sem - mindenképpen úgy beszél veled, mintha elutasítottad volna azt.
-
Morden24
nagyúr
Ez most megint PC-only bug, vagy az összes verziót érinti (merthogy a cikk mindhárom platformra tagelve van)?
Amúgy fene érti ezt a BioWare-t a DLC-ivel. Ezer évvel korábban bejelentik őket, és még azt sem lehet mondani, hogy olyan hihetetlenül rohannak, mert nem egyszer csúsztatják a letölthetőket. De mégis mindig baj van velük. Nagyon nem megy ez nekik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!