Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Fikázzátok itt a kábeleket, bezzeg a házimozi topikban meg leharapja a fejetek az oroszlán.
ui.: egyébként nem értelek benneteket, betegségeket is gyógyít a hit. Ha valaki hisz benne akkor rá kell hagyni. Nincs ezzel semmi gond.
Bárcsak az aranyeremet is tudnám így gyógyítani.
-
Joshi
titán
"Én is szkeptikus voltam, hogy digitális jel meg minden, de amióta van egy "komolyabb" (Ugreen) kábelem, azaz az 5000 forintos HDMI van a 2000 forintos helyett, tényleg eltűntek a képkocka hibák, simább, folyamatosabb a kép."
De most komolyan te miről beszélsz?Pont az a lényeg hogy nem az ár számít, hanem az, hogy az adott kábel megfelel a követelményeknek. Digitális jelnél nüansznyi különbség van a szabványnak megfelelő kábelek között legyen az méregdrága ezüst kábel, vagy csak egy minőségi rézkábel.
Ha nálad képkocka hibák voltak, akkor az a kábel nem felelt meg a szabványnak. Butaságokat ne terjessz ha egy mód van rá. -
Joshi
titán
válasz
Daveyjones #83 üzenetére
Én Audioquest Pearl kábeleket is csak azért vettem, hogy lelkileg megnyugodjak hogy igen ez jobb. Nem volt túl drága de mégis márkás. Egyébként van itthon noname kábelem is, de semmi különbséget nem látok a két kábel között. Ez pont azt bizonyítja, hogy nincs is semmi különbség.
Na persze ha közel 40k-t költöttem volna kábelre, akkor biztosan látnám a különbséget.
-
Joshi
titán
Pont kisebb felbontáson van értelme, de manapság ki játszik és ki néz filmeket 480p-be?
Aki játszott már 4k-ban az tudja hogy eleve kikapcsolható az élsimítás a magas felbontás miatt, az más kérdés hogy pont a magas felbontás miatt kell csúcs vga.
Filmre én inkább vennék egy Audioquest Vodka kábelt, az legalább tényleg értékes mert ezüstből van a vezető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ennyibe kerül, cserébe látható minőségjavulást ígér a Marseille által kínált mCable Gaming Edition.
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest