Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
A hardveres részével nem tudok vitatkozni, butaságot nem akarok mondani, és én csak feltételeztem, hogy összetervezettek az alkatrészek, vagy esetleg azok lesznek.
Igen, ahhoz sincs semmiközöm, hogy ki mire dobálja ki a pénzt, akár kocsmába is vihetné, de akkor inkább vegyen drágább PC-t. ( Bár időként a kricsni se rossz
)A vásárlást befolyásoló tupírozott, kommentezett teszteket nem szeretem. Ez meg az én hibám tudom...
A VA-es fizetésnek még utánanézek, de csodálkoznék, ha a a veszteséget adó cosinus fi-t a szolgáltató fizetné. Az örvényáramos mérőóra az átfolyó áram mennyiségét méri, és a látszólagos teljesítmény az U*I. Ebből gondoltam, hogy ezt fizeted, nem pedig a veszteséggel terheltet.
Én már vagy 20 éve tanultam ilyeneket, azóta sem foglalkoztam ilyenekkel, ezért biztosra ezek után már nem állítom. A tévedés jogát fenntartom

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Parkside szerszám kibeszélő
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Macska topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)