Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
Popalcsek #20 üzenetére
a HDD olcsóbb egységnyi kapacitásara vetítve .
én is csak azért használom mert olcsóbb.
(#22) nemlehet
Értem mit mondasz, de akkor is azt mondom, hogy még drágább. Oké van ez a bejelentés, de kész termék ebből még soká lesz.30-40 K-t meg nem nagyon adnék ki 1 TB-os SSD-re tárolás céljából, tekintve, hogy fele annyiért megkapom a HDD-t . Persze valakinek megérné de én nem másolok napi szinten terrabájtokat ide oda.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Popalcsek #15 üzenetére
árú háttértár, ami gyorsabb az őskövület HDD-knél.
Nem értek veled egyet. Én is szívesebben használom a HDD-t adatárólasra mint az SSD-t. Ennek igen egyszerű oka van: egyszer a HDD olcsóbb egységnyi kapacitásara vetítve .
Nálam a rendszer úgy van kialakítva, hogy a rendszer egy 120 GB-s SSDn csücsül az adataim pedig egy 1 TB-os HDD-n . A legjobb ez egészben, hogy HDD tényleg csak akkor megy ha szükség van rá azaz ha átvándorlok a D meghajtóra. Ilyenkor 1 Sec-et várni is kell és az ember hallja is ahogy felpörög a lemez mert ha nincs használatban akkor lekapcsolják.
Vállaltai szinten kicsit más kérdés, hogy melyik a jobb, de ott nem a mezei SSD-kkel találkozik az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest