Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Te azt írtad szivesebben használsz HDD-t mint SSD-t adattárolásra, mert olcsóbb. De ha nem olcsóbb? Érted... ez a bejelentés pont arról szól az én olvasatomban, hogy egy "hagyományos" SSD sebességét el nem érő, de a HDD-nél gyorsabb és nem sokkal drágább megoldás jön. Azért az 5 TB-s HDD-k sem olcsók épp és ebből sem muszáj a legnagyobbat megvenni. Ha 1-2 TB mondjuk 30-40k körül van az már bőven elfogadható tekintve az előnyeit.
-
Popalcsek
tag
Nos.. nálam is így van, ahogy nálad.. de csak mert nem telik 2 terrás SSDre
De ha ár / tárolókapacítás hasonló / alig magasabb lenne, akkor nem gondolkodnék egy percet sem hogy cserélem SSD-re a HDD-t ... többszörös sebességgel, zaj nélkül, minimális hőtermeléssel, kissebb fizikai mérettel, mindezt mozgó alkatrészek nélkül, és gyakorlatilag érzéketlenül a fizikai behatásokra... Hozzáteszem, elég maradi vagyok, és nehezen váltok a jól bevált dolgokról újabb mókákra, de a zakatoló, kattogó, badsectoros ócskavasaktól szívesen megszabadulnék örökre
De persze ha neked a HDD áll közelebb a szívedhez, megértem... -
nemlehet
őstag
Jó, de ha ugyan annyiért lenne neked 1TB SSD mint HDD akkor nem azt választanád? Persze, hogy azt választanád, mert egyrészt az elérési ideje sokkal jobb másrészt a párhuzamos műveleteket is jobban bírja plusz ami mondjuk laptopoknál elég fontos szempont, hogy mechanikai behatásra sem érzékeny. A sebesség sem másodlagos főleg nagy méretű tárolóknál, bár napi szinten kevesen mozgatnak több TB-t.
Mondjuk a HDD még sokáig velünk lesz, mert sok flash tárolónál gond az, ha sokáig áll használaton kívül akkor elvesznek róla adatok. Az SSD nem tudom hogy áll vele, de nekem pl több USB-vel és memkártyával volt az, hogy elhagytam 6-10 hónap múlva meglett és bár működött a rajta lévő adatok nem voltak meg vagy csak részben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 500GB SSD
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest