- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Magyarországi forgalmazásra értettem
Van rá fizetőképes kereslet, hogy megrendelj 100 egyforma kupakszettet a gyártótól?
Egyébként a második kép az egy g80?
Fogjuk rá.
26 éve még G80-1000HFD volt a személyijébe írva, csak az utóbbi 5 évben volt pár plasztikai műtétje. -
5150
aktív tag
Magyarországi forgalmazásra értettem, aliexpresst 1x néztem, de az sem billentyűzettel, hanem egér burkolattal kapcsolatos volt és miután kiderült a hozzászólásokból hogy kamu (megküldték hetek, hónapok alatt ugyan, de 90%-ban egész más egérhez valót, erre panaszkodtak) nem foglalkoztam vele. Egyébként a második kép az egy g80?
-
nyunyu
félisten
válasz
HELLAFLUSH #9 üzenetére
Tudnék mutatni vagy 3 kupakszett konfigurátort, ahol választható a magyar kiosztás, és be tudod állítani, hogy milyen színű kupakra milyen színű feliratot szeretnél, de abból az első 2 (Max, WASD) tejfölösdoboz vékonyságú ABSre tintaköpködővel dolgozik, ami 1 év alatt lekopik.
Harmadik, általam nem nevesíthetőnek meg pár éve akkora volt az arca, hogy letarolja az európai piacot, aztán mostanában egész billzetet sem tud szériában gyártani, nem hogy customot.
80€-s kupakszettjüket meg már másfél éve nem lehet külön kapni, mivel a széria billzeteikre sincs elég kupakjuk.Plusz ott volt a futottakmég kategóriában a Glorious kupakszettje, de már azt se lehet magyar kiosztással kapni.
Minőségben valahol a magyar Redragonok meg a magyar Duckyk szintjén volt.Ami megvehetőként maradt, az a KPR kupakszettje, de az
- nagyon nem olcsó
- nem túl jó színsémája
- csapnivaló a dyesub élességeFeleannyiért vett mostani kupakszettem minden szempontból kenterbeveri.
-
nyunyu
félisten
de kupakszettet hol veszel?
Fogalmam sincs, hogy lehet elkerülni azt, hogy egy random billzetes webshopban 5 percen belül bele ne akadjak valami kupakszettbe.
5 éve még egyszerűbb volt, mert akkor beírtad Aliexpressen a keresőbe, hogy 'ISO PBT keycap', aztán nem talált semmit.
(2017. tavaszán kezdtek szállingózni az első, ISO Enterrel ellátott szettek.)Most meg?
Nem merek belépni, mert tuti az arcomba tol vagy 50 félét, egyre ócóbban.Pár hete nem bírtam ellenállni a kísértésnek, 41$-om bánta.
De ha befektetési céllal akarsz venni valami jóféle kupakszettet, amit jövőre, amikor leszállítják, még drágábban tudsz továbbadni, szerintem arra is kaphatsz tanácsot a billzet topikban dqdbtől, hogy milyen groupbuy van készülőben.
-
Meridian
senior tag
50 dollár egy normál nem mechanikus billentyűzetért? Sok!
De mikor fognak ehhez hasonló ténylegesen gamer billenytűzetet is gyártani? nekem volt egy ilyenem, de sajna elkopott... meg elég nagy méretű volt, az igazi innováció az lehetne ebben, hogy a gamer rész (és a numerikus rész is) leválasztható lenne! Az milyen csúcs szuper lenne egy ilyenben...! (lásd link) Amúgy ezt a billentyűzetet anno 10ezerért vettem a MédiaMarktban... (50 dollár most az 15ezer lenne)
-
csibe1
addikt
"A mindössze 50 dollárba kerülő eszköz"
Ezért a vacakért?
Nekem nem jön be az ilyen elrendezés, de ezen mi 50 dodó? A világítás?
Azta, meg 6KRO, ezért se igazán adnák ennyi pénzt.#3 fatpingvin
Pontyosan, gamer, világít 86+1 féle színben, akár/talán még ritmusra is.
Nem is vagy igazi, profi, elit gamer ha nem ilyenen tolod a játékot!444!
A menő lemaradt, bocsiiiii -
nyunyu
félisten
Ezek a majdnemmechanikus gamer billzetek sikeresen ötvözik a gumidómok és a mechanikusak hátrányait, nyakonöntve sok RGB hibalehetőséggel.
Kupakdonornak meg túl drága, ennyiért jobb kupakokat lehet külön kapni.
-
E.Kaufmann
veterán
Nem kéne mindennel is foglalkozniuk, mert a végén úgy járnak, mint a GigaByte
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az RGB világítással is rendelkező periféria termékoldalán az IP32 és a Cherry MX kifejezéseket is megtaláljuk.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest