- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
En pl. nagy hasznat vennem 2x32G@3600-nak. A lapom nem bir 4 modullal, a 32G ram keves, es a gyors memoria gyorsitja a munkat. A crucialnak lesz 3600 cl16 kitje
-
Viktor81
senior tag
Szia !
Nem is kell kötekedni, egyszerűen csak be kell írni a PH keresőjébe a Samsung és SO-DIMM szavakat és kész.
tessék
Nem tudom, milyen trükkök kellettek, mert évek óta kezelnek a CPU-k 64GB RAM-ot, tehát ha a foglalat ki van vezetékezve ( márpdig a 16-oshoz ez adott) akkor a CPU elvileg címezni is tudja. Ezt BIOS szinten kizárhatnák, de nem látom be miért tennék. Én évekig használtam olyan Gigabyte lapot, amely a speckói alapján nem kezelte az adott mennyiségű memóriát, és soha nem volt vele gondom. Én csak arra reflektáltam, hogy már jó ideje létezik 32G-s modul. (és a szerverek ECC moduljait nem is említettük, ott szerintem már 5-7 éve is elérhető volt) -
tibaimp
nagyúr
Nem akarok veled kötekedni, de én csak 2x16-os találtam! (mondjuk annyira nem kerestem) Komolyan még hír is volt itt, hogy valamelyik gyártó készített 32GB-os modulokat, de csak valamilyen trükkel lehetett megetetni az aktuális lapokkal (de most persze, hogy nem találom a hírt...)
-
-
anulu
félisten
milyen asztali CPU az, ami le tud kezelni 256GB RAM-ot? ahogy néztem az i9 és a Zen 2 is megáll 128-nál.
-
Dr. Akula
félisten
Hát nem ezek a modulok a legélesebb kések a fiókban.
-
Somax_69
csendes tag
Hi All !
Valóban a "Kolléga" nem ismeri a 32GB szeletkéket ! ...tehát a single -channel módban.
CL16 nem nagy durranás 3000MHz ha pl. 2×16GB vagy 4×8GB ,de egyben 32GB azt már 'mókásabb' gyártani !
Akinek a mennyiség a lényeg, vegye ezt,...akinek a sebesség az vegye a kisebb kit-teket !Szega !
-
tibaimp
nagyúr
válasz
green dude #13 üzenetére
"Műszakilag sincs benne semmi érdekes." -- már hogy ne volna, egyetlen modul 32GB-os, eddig ilyet csak "mókolva" tudtak.
-
fanti
addikt
Talán azért, mert semmi különösebb előnye nincs egy DDR4-3600-nak egy DDR4-3000-el szemben....
Akkora gyorsítótár mennyiség van bezsúfolva pl. egy Ryzen 3950-be (tán 70MB?) hogy egyre kevésbe áll elő az a helyzet, hogy "na, vár a proci az adatra a memóriából, mert még egyik gyorsítótárban sincs ott".
-
törölt tag
Valaki magyarázza el légyszi, hogy a 32 gigás modulok közt ezek ennyiért miért gyengék.
-
snecy20
nagyúr
válasz
green dude #10 üzenetére
Lassan 5Ghz-nél jár a DDR4...
-
rottenbull
senior tag
-
snecy20
nagyúr
Mik ezek az 4 évvel ezelőtti órajelek?
-
Tyrel
őstag
Táblázatban végig 1,2V van.
-
Taranti
senior tag
"A csúcsmodellt 3000 MHz-es órajel jellemzi CL16 20-20-38 időzítés mellett, 1,35 volton"
Azért eléggé gyenge, ezt illene tudnia 1,2V-on, vagy 1,35-ön de jobb órajellel/feszesebb időzítéssel. Ahogy sportban mondani szokták, ez nem válogatott hanem selejtezett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az újdonságok önállóan, illetve két-, négy- és nyolcmodulos csomagban is megvásárolhatók.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Futás, futópályák
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest