- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atti_2010 #364 üzenetére
no ez az, amit nem "kell" vagy "nem kell", hanem beállítottság kérdése. én az utóbbi 5 évben egyetlen hardvert vettem, amivel a jövőre is gondoltam (ez a Corsair TX650-es táp volt), és ennek a "jövőállóságát" sem használtam ki. a "mára veszem" típusú HW-ek közül (többek között 4 CPU és 7 VGA, ebből 5 a jövő-nem-állóság miatt sokat szapult nVidia) 0, azaz nulla darab olyan volt, ahol azt éreztem, hogy jobb lett volna az aktuálisan gyengébbnek tűnő, de jövőállóbbnak beharangozott alternatívát vennem.
az érem másik oldala, hogy teljesen rendben van, ha valaki a jövőben várható trendeket igyekszik figyelembe venni, amikor vásárol - viszont nem korrekt ezt a megközelítést az univerzális igazságként hirdetni, mert nem mindenkinek válik be.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest