Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek a régi szép idők ...

Mindig a " Számító emberek " című film jut az eszembe ezektől a hírektől.
-
Kékes525
félisten
Talán ezzel alapozta meg a későbbi fejlődését a Microsoft?
-
x123456
aktív tag
Akik később ezt "Disk/Disc Operating System"-ként oldották fel, azok esetleg tisztában voltak a közelmúlt számítástechnikájának történetével.

A DOS egy picit régebbi dolog... mondjuk én épp '81-ben kezdtem DOS-os környezetben tanulni, de annak még semmi köze sem volt a PC-k világához, az még az "igazi" DOS volt.
-
ddekany
nagyúr
"Quick and Dirty Operating System"?
Ez szép... találó elnevezés volt, becsületére váljék a készítőnek. Akik később Disk Operating System-ként oldották fel hivatalosan a rövidítést, hát... ők ugye már kevésbé voltak hőskorszakbeli kockák lelkivilágukban. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Vicces képek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Sony Ps5 konzol slim
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez szép... találó elnevezés volt, becsületére váljék a készítőnek. Akik később Disk Operating System-ként oldották fel hivatalosan a rövidítést, hát... ők ugye már kevésbé voltak hőskorszakbeli kockák lelkivilágukban.