Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nem mondod? Huhh akkor most megyek és rendbe teszem az életem....
Szerintem egy RAID 1 elegendő biztonságot ad otthoni felhasználásban egy szünetmentes, túlfeszültségvédő táppal. Elég kicsi az esélye annak, hogy mind a két vinyó kipurcan egyszerre, ha csak nem történik villámcsapás vagy betörés. Akinek meg "very fontos" adatai vannak igenis költsön külső backupra.
Mindezektől függetlenül marha kellemetlen ha megpurcan a vinyó aztán lehet mindent letöltögetni meg visszakeresgélni. Azért egy átlagos nettel (mondjuk 25 mbit) 15 TB-nyi adatot visszaszerezni (még ha a forrás ugyan úgy elérhető is)... 1 TB-ot is majd egy napig másoltam a 100 mbit-es belső hálón hát még ha letöltögetni kellett volna.
Persze én is örülök, hogy egyre nagyobb tárhely érhető el megfizethető áron, de ez már felvet olyan kérdéseket amiken eddig nem kellett gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged