Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
Jó kis valami.
Bár, engem nem vonz.
-
Napfénysüti
nagyúr
Szép canga.
-
kmisi99
addikt
arrafelé is kecskének hívják a biciklit
-
14adam
addikt
válasz
venember83 #23 üzenetére
-
Gergő_
őstag
válasz
venember83 #23 üzenetére
persze, hogy parasztok, de épen inkább lehet rajtuk röhögni. ,,Mi azért nem voltunk ennyire hülyék"
@Csemike
Azért biztonságos, mert nem törik szilánkosra, és nem kapnak a gyerkőcök poszthumusz darwin-díjat. -
rolkaDb
aktív tag
Nekem nem igazán jön be az efféle sport. De használd egészséggel!Kéz és lábtörtörést!
-
14adam
addikt
én aztán nem. Azért lett rózsaszín mert ilyen pedál volt csak olcsón (zöld vagy citrom az 17k lett volna így meg 8 volt [link]) és ha eladom akkor egy női egyedű rokon biztos,hogy megveszi azt mondta. Meg eléggé divat lett a rózsaszín egykerekű: [link] Kurva jól néz ki,majd az enyém is ilyen lesz csak azért is
-
Buzi-e vagy?
-
Winner_hun
félisten
Régen valamennyire sikerült ilyennel haladnom, most nem hiszem hogy legalább fele annyit tudnék vele menni.
-
14adam
addikt
még pár nullát írj hozzá
Ugrálni is tudok,volt már 1 kerekű nálam kölcsönbe 1 hónapig és azzal megtanultam menni.
(#13) kraftxld igen,főleg amikor a küllők rotyogtak be igen csak szépen mekeget. Nem tejet ad hanem vért amikor a pedál felszakítja a lábamat de akkor jó sokat
(#15) szablya forgalomba még nem nagyon mentem. Inkább csak járda és emberek között jobbra-balra kerülgetni izgalmas dolog. Siófokon leszek a hétvégén tojásfesztiválon, viszem oda is és kiváncsi leszek,hogy hogyan teljesítek a kerülgetésbe
-
szablya
aktív tag
Ezzel forgalomban is megélsz, vagy ezt hogy, mire jó?
-
sagesz93
addikt
durva
-
kraftxld
félisten
Aranyosan mekeg? Naponta mennyi tejet ad?
-
nem_tom
őstag
Tudsz vele legalább 2 métert menni?
-
maláj
addikt
hát ez most miez
használd egészséggel + minden de hát akkor is olyan fura -
szombatitomi
senior tag
Soha nem értettem, hogy egy ilyennel hogy lehet menni, de ettől függetlenül tetszik.
-
Monocikli FTW.
Bár a színösszeállítás kicsit kommersz... -
Probber
őstag
Hová tűnt a többi része? Értem ez alatt a kormányt, a vázat, hátsó kereket, stb?
-
14adam
addikt
hát az ára több mint 60k...
Minden hónapba ha futotta valamire akkor megvettem,és csak most mertem összeadni,hogy mennyi is az annyi...
Jah,igen. Meg a gumi
A fényképezőn mindig elfelejtem beállítani az időt és ezért írja ki,hogy 2008Ice!? : Igen
az elején még furcsa volt mert 11,5cm-es a hajtókar és nagyon gyorsan kell tekerni,hogy érezhető legyen,hogy megyek
-
Ice!?
őstag
ezt te használod is?
-
14adam
addikt
Véleményeket várok
Ülés valószínüleg le lesz cserélve feketére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest