Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6138 üzenetére
En Traxxas Rally-hoz rendeltem alu alkatreszeket, es hatarozottan rosszabb volt, mint a gyari muanyag. (Es nem csak nekem volt ra panaszom.) Megkimeltem volna magam egy eleg komoly kiadastol, ha utananezek, mi a helyzet ezekkel a kinai alu szetekkel. (Pedig nem is a legolcsobbat vettem, de mar nem tudom, melyik volt az.) Szoval mostmar komoly fenntartasaim vannak a csili-vili kinai aluminium alkatreszekkel.
Lehet, hogy ennel a modelnel, ami neked van, ott jobb a fem, szerintem erdemes utana olvasni!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest