- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
MatheuS 92
üzenetére
Ez attól függ, mire akarod használni...Ha ez is olyan bugos driverrel jön ki mint anno a CH akkor jóideig alkalmatlan lesz játékra...nem tudom egyáltalán a CHnak most jó-e a drivere, mikor utoljára jácottam vele borzalmas volt, értsd ezalatt azt hogy az egér mozgása nem egyenletes, késve reagál mondhatni laggol...de ez csak az én véleményem, lehet azóta már ezt is kijavították a jó razer emberek. Egyébként meg embere válogatja...ha neked teccik+jó drájvert adnak hozzá+van pénzed akkor nyugodtan vedd meg! Nekem pl személy szerint nem jön be se CH se a DB...mindegyik Razer Viper koppintás...tudom mert nekem az van
De ha ez a cucc télleg úgy fog működni mint amit írnak róla, akkor én is elgondolkodok a cserén, mert valljuk be, ez nagyon szép(szubjektív).
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha ez a cucc télleg úgy fog működni mint amit írnak róla, akkor én is elgondolkodok a cserén, mert valljuk be, ez nagyon szép(szubjektív).