Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali_G
csendes tag
Sziasztok, már kb 6 éve van DA-m az első szériából egyszer fordult elő a duplakattintás és akkor letettem a polcra kb 1 hónapra, majd rávettem magam hogy kicserélem a mikrokapcsolót de nem volt rá szükség mert csere előtt kipróbáltam és azóta is patentúl mükszik. Kipróbáltam már más típust is a RzR-en belül ismerősök jóvoltából.,van 1 Imperatorom is de az már 1 év után megadta magát mármint a mikrokapcsoló. Szóval tudom hogy már sajnos tárgytalan mert nem nagyon lehet kapni de a V1-et bátran ajánlom mindenkinek. A V2-ről nincs tapasztalatom sajnos. Viszont ha van olyan aki birtokolta már ezt is azt is szivesen fogadnám a véleményét azzal kapcsolatban hogy megéri-e beruházni egy V2-re annak tükrében h a V1-et már kb 6 éve nyúzom. A teflon talpak nem koptak el mondjuk mantis speed-en és qckminin használtam eddig, kipróbáltam a controlt is de nekem az nem tetszik, Ja és a pad egy évvel fiatalabb mint az egér. kb 30 mosás gépben és semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest