Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
wassermann #9374 üzenetére
Erre el is felejtettem válaszolni. Igen az illesztés lesz a nagy feladat, attól fázok legjobban, mert életem eddigi legnagyobb teljesítménye elektronikából, hogy egy barátommal több mint húsz éve építettünk autóhoz egy világításőrt kapcsolási rajz alapján. Én terveztem hozzá a nyákot olyan gyűrű alakúra, hogy rá lehetett húzni a hangszóró mágnesére. Nagyon büszke voltam rá, de fogalmam sem volt róla hogy működik
Szóval most próbálom kikupálni magam ilyen téren de ahogy beleásom magam egyre ijesztőbb mennyi mindent kéne tudnom. Húsz éve kellett volna ezt elkezdeni...
De majd segítséget fogok kérni, ítt és a hobby elektronikás topicban úgy látom komoly tudású emberek vannak.
Lépésenként fogok haladni. Első célkitűzés egy sima fordulatszám érték kinyerése a jeladó jeléből, az olyan 2 volt körüli feszültséget produkál. Persze elektromágneses szóval fog kelleni gondolom dióda, meg nem tudom a jelforma milyen, stb... De majd kialakul
Most még az infót gyűjtöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Apple iMAC 24" M3 8/256
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060Super 8GB!
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB M2 SSD RTX2060 6GB!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD