Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
wassermann
üzenetére
Erre el is felejtettem válaszolni. Igen az illesztés lesz a nagy feladat, attól fázok legjobban, mert életem eddigi legnagyobb teljesítménye elektronikából, hogy egy barátommal több mint húsz éve építettünk autóhoz egy világításőrt kapcsolási rajz alapján. Én terveztem hozzá a nyákot olyan gyűrű alakúra, hogy rá lehetett húzni a hangszóró mágnesére. Nagyon büszke voltam rá, de fogalmam sem volt róla hogy működik

Szóval most próbálom kikupálni magam ilyen téren de ahogy beleásom magam egyre ijesztőbb mennyi mindent kéne tudnom. Húsz éve kellett volna ezt elkezdeni...
De majd segítséget fogok kérni, ítt és a hobby elektronikás topicban úgy látom komoly tudású emberek vannak.Lépésenként fogok haladni. Első célkitűzés egy sima fordulatszám érték kinyerése a jeladó jeléből, az olyan 2 volt körüli feszültséget produkál. Persze elektromágneses szóval fog kelleni gondolom dióda, meg nem tudom a jelforma milyen, stb... De majd kialakul
Most még az infót gyűjtöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gran Turismo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Interactive Brokers társalgó
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- Eladó felújított számítógép
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De majd segítséget fogok kérni, ítt és a hobby elektronikás topicban úgy látom komoly tudású emberek vannak.