Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
ezekre szinte majdnem mindre jó lesz az openelec distro, ami kb. 80 megás lesz készen
van benne xbmc, samba vagy valami hasonló fájlmegosztás, van hozzá torrent kliens is beépíthető modulként (transmission)
openelec.tv
az airplay is működik raspin, itt be is mutattákmás:
mit gondoltok, a ledek fényét mivel lehetne elvezetni? mert valószínűleg nem tudom majd úgy forgatni a lapot, hogy pont megfelelő helyen legyenek az előlapi helyhez, így valahogy vezetni kéne a fényt
neten néztem, hogy egyesek toslink kábelt akarnak szétszabdalni (elvileg üvegszál), én valami formázott plexin gondolkoztam
mit gondoltok, melyik lenne jobb? -
vamzi
senior tag
Külön külön, vagy All in one? Külön külön moindegyiknek tökéletesen megfelel. Egyben viszont már jó kérdés. Szerintem az USB lesz a szűk keresztmetszet. Ugyanis a LAN csatlakozó az USB-vel osztozik a sávszélességen.
Balinov:
Teljes méretű SDHC kártyáim vannak csak, mert fotózok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac Studio M2 Max 32/512
- HP ProDesk 600 G5 SFF 9th Core i5 PC 8/256/500
- Gamer PC RTX4080 Ryzen X3D 64GB DDR5 RAM etc...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W
- Új Gamer Gép - ASRock B660M, Intel I5 12400F, 16GB DDR4, RTX 3060 12GB, 500 GB M.2 SSD, 650W
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- JBL STAGE 2 9634
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann