- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
ezekre szinte majdnem mindre jó lesz az openelec distro, ami kb. 80 megás lesz készen
van benne xbmc, samba vagy valami hasonló fájlmegosztás, van hozzá torrent kliens is beépíthető modulként (transmission)
openelec.tv
az airplay is működik raspin, itt be is mutattákmás:
mit gondoltok, a ledek fényét mivel lehetne elvezetni? mert valószínűleg nem tudom majd úgy forgatni a lapot, hogy pont megfelelő helyen legyenek az előlapi helyhez, így valahogy vezetni kéne a fényt
neten néztem, hogy egyesek toslink kábelt akarnak szétszabdalni (elvileg üvegszál), én valami formázott plexin gondolkoztam
mit gondoltok, melyik lenne jobb? -
vamzi
senior tag
Külön külön, vagy All in one? Külön külön moindegyiknek tökéletesen megfelel. Egyben viszont már jó kérdés. Szerintem az USB lesz a szűk keresztmetszet. Ugyanis a LAN csatlakozó az USB-vel osztozik a sávszélességen.
Balinov:
Teljes méretű SDHC kártyáim vannak csak, mert fotózok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged