- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Androidos tablet topic
- Raspberry Pi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
pöc-röff működik
ááá,ne idegesíts!kész vicc.
délután ha haza értem megnézem ezt is meg az eggyel fentebbi hsz-ban lévő tanácsokat isannyi "vigasztal" hogy egyértelműen nem vagyok egyedi eset,mert a neten elég sokan panaszkodnak az enyémhez hasonló problémákra.
ez a pi400 úgy látom nem sokban tér el a 4-es verziótól,mégis úgy reklámozzák,mintha totál kiváltana egy asztali pc-t.pedig tuti nem.neked mi a tapasztalatod eddig?
alap dolgokra egész jó a 4,főleg így ssd-vel,de sokszor szaggat a yt,meg a facebook videók totál darabosak.vagy a 400 már annyira optimalizált,hogy ezeket leküzdi?lehet valami más oprendszert kellene használnom?végülis nem lenne nagy kunszt,mert csak egy unifi controller és egy (pillanatnyilag használaton kívüli) adguard home van rajta.azokat sztem könnyen vissza lehetne pakolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Apple iMAC 24" M3 8/256 Green
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest