Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Minden évben 2szer küldök értéktelen rongyot állat menhelyeknek. Hogy az állatok ne a csupasz betonon feküdjenek, pláne télen.
Most 2db 15kg rongyot küldtem.
Szakadt pólók stb.
Értéktelen rongy.
csomagonként 12000HUF az átvizsgálás, plusz ha bármire azt mondják az még használható valamire akkor vám megy rá, és adó. Igen, az adó hivatal vizzgálja át.
Aki kapja az fizeti, és annak kell nyilatkozni.
Barátomnak küldöm ő viszi be. Tehát magán személy magán személynek küldi.
Beszéltem a vámossal, az adó valakivel, és mondták, hogy mindenre, mindenre, fizetni kell. Nem január 1 től, hanem március , aprilis valamikortól, mikor újra megváltozott az egész. Covid vége óta, mikor újra nyílt minden.
Vissza hozattam a csomagot, és itt ülök 30kg rongyon.
Ha te tudsz valamit, akkor neked elküldöm, és megmondom melyik menhelynek kell elvinni a rongyokat.
De ha az van amit írtam, akkor azt a részt te állod.Ui: telefonról vmiért nem fogadta az "off topic" hiába pipáltam, bocsi.
SunMount3r: vat = adó
Írtam is 56.18GBP
De mint írtam tuti, 100%, ezer biztos, hogy vám megy rá, nézd fenti esetet. Nem a netről, és hírekből tudom.
Válaszd az EU oldalakat, azzal tuti nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Steam topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M, i5 14400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1TB M.2 SSD, 750W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest