- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
qbittorrent legfrissebb verzióját nem tudom feltenni csak egy korábbit repositoryból (remélem jól írom a nevét). Ahhoz, hogy legfrissebbet feltegyem, le kell fordítani a libtorrentet. Leszedtem, kicsomagoltam, majd egyik parancsnál a linkelt hibát dobja. Ez alapján csináltam: [link] és a libtorrent fordításnál jön a hiba erre a parancsra:
./configure --disable-debug --enable-encryption --with-boost-libdir=/usr/lib/arm-linux-gnueabihf --with-libiconv CXXFLAGS="-std=c++14"
-
Keem1
veterán
Igen, egyértelmű az üzenet, csak nem értettem. A /media/ssd alatt minden pi:pi owned és 0777 a jogosultság.
Viszont nem tudom, hogy ideiglenesen-e vagy végleg, de a minidlna config fájljában a usert és a groupot is root-root-ra állítottam az eddigi minidlna user helyett. Így most működik.
Furcsa, mert roottal ugye hozzáfér, de azt gondoltam volna, hogy a 0777 miatt amúgy is fog. Bár lehet az is megoldotta volna, ha simán pi:pi-re állítom root:root helyett.
Na mindegy, most működik.
Ja, és van egy másik dlna megosztásom, ami a memóriakártyán van, same owner, same rights (hisz ugye az sd kártya kezdettől fogva ext4), és az eddig is jó volt. Csak az ssd csesződött el akkor, mikor átkonvertáltam exFAT-ról ext4-re.Holnap megpróbálom az általad leírt parancsot és visszállítom a usert is. Meg elolvasom a linket is
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest