Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
Asztee
üzenetére
Én arduinon már használtam szimultán több i2c eszközt. Mivel bus alapú (multi) master-slave kommunikációt valósít meg ez a protokoll (bővebben) ezért addig amíg meg tudja különböztetni a master (azaz a pi) a slave-eket (azaz a hangkártyát és a kijelzőt) addig tudsz velük ugyanazon a két lábon kommunikálni. Ehhez az kell hogy a device ID különböző legyen a két eszközön. Próbd ki szerintem, ha minden igaz mennie kell. Doksiból elég annyi hogy i2c, onnan már tudod hogy a pi melyik lábára kell kötni az eszközt. Ha még a device ID-t is írják akkor még azt is ki lehet zárni hogy egyformák.
(#26949) kormoskandur: Én a legolcsóbb USB-s SNES kontroller klónt használom vele, tökéletesen működik. Alin kb 4$, vagy annyi se.
Szerk.: Ha I2S-t használakkor végképp nem összeférhetetlenek szerintem.
(Halkan megjegyzem, hogy attól még hogy az I2C digitális adatot visz át sorosan, tudsz rajta hangot átpaszírozni, mint sorosított digitális adat (ADC), de lehet tényleg nem praktikus, ebben már én nem vagyok otthon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Videós, mozgóképes topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgatós találkozó
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann