-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalimano
tag
válasz
robohw #23213 üzenetére
Pdf olvasás, zenehallgatás, stb. buszozás közben, hogy addig se a telefont merítsem, meg egyébként is kényelmesebb a nagyobb kijelzőn olvasni. Gondolom ezekkel még elbír egy pi3. Otthon meg TV okosítás, esetleg ledes világítás vezérlése lenne a feladata.
De ez nem is annyira fontos, első körben tanulás, és a határok feszegetése lenne a cél. Nem fog az életem múlni rajta, ha nem tudom töltés közben használni, csak kíváncsi vagyok, hogyha pl. egy házi szervert üzemeltetnék róla, nagyon fontos adatokkal, és folyamatosan rá lenne kötve a tóltőre, akkor áramszünet esetén kezdene csak merülni az akksi, 80%-os töltöttségi szintnél mentene mindent, figyelmeztetne, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Napelem
- Tudományos Pandémia Klub
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest