- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
epy
csendes tag
Tényleg a kábel volt a hibás. Még korábban rendeltem az e-bay-ről ilyen A/V kábelt, csak azzal az volt a baj hogy a föld rossz helyen volt, így nem próbáltam ki. Most nem volt mit tennem, átkötöttem a földet hogy kipróbáljam, és működött. Lettek színek és a kép is éles lett (a composite-hoz képest). Az a furcsa, hogy a kamerához kapott kábelt még korábban kimértem, és wassermann által linkelt képen a 'Camcoders' sor alapján van a kiosztás, és kimérve jó volt, tehát a jobb hangcsatorna csatlakozó volt a video a Pi-hez. Nem értem miért rossz a kábel, na mindegy, lényeg hogy működik. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest